Сьогодні у «Голосі України»:

Дмитро Разумков: «Школа завжди була одним із головних базисів, який творить особистостей»

Найголовніше завдання - підготовка та ухвалення бюджету-2022

Президент розповів у Вашингтоні, як трансформуватимуть Україну

Чиста фінансова історія: заплати і живи спокійно

Про секретні наради Кремля

Евакуація з Афганістану продовжиться

І медалі, і рекорд

За добу госпіталізували понад 800 хворих

 

Дмитро Разумков: «Школа завжди була одним із головних базисів, який творить особистостей»

Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков разом із головою парламентського Комітету з питань освіти, науки та інновацій Сергієм Бабаком відвідали Ірпінську спеціалізовану загальноосвітню школу І-ІІІ ст. художнього профілю № 1 ім. А.С.Макаренка, що на Київщині. 

Голова Парламенту привітав школярів, їхніх батьків та педагогів із Днем знань. (читайте у «Голосі України» на 1-2 стор. >>> article/350488).

Найголовніше завдання - підготовка та ухвалення бюджету-2022

Основою законотворчої роботи Комітету з питань бюджету під час шостої сесії стане опрацювання та розгляд проекту закону про Державний бюджет України на 2022 рік. Про це йдеться у плані роботи комітету на шосту сесію Верховної Ради України дев'ятого скликання (вересень 2021 року - січень 2022 року). (читайте у «Голосі України» на 1-2 стор. >>> article/350485).

Президент розповів у Вашингтоні, як трансформуватимуть Україну

У нас є чітке бачення, якою має стати країна через п'ять-десять років. Таким є головний меседж, який прозвучав від Президента Володимира Зеленського у Вашингтоні під час презентації Плану трансформації України. У трансформованій Україні буде більше справедливості, більше можливостей. "Будуємо успішну та стійку Україну", - зазначив Президент. Захід відбувся у перший день візиту до Сполучених Штатів і став презентацією не тільки планів правлячої команди, а й нинішнього стану речей в Україні, воюючій країні, де попри все продовжуються реформи, а й майбутніх дій, в тому числі у сферах безпеки, енергетики, економіки тощо. (читайте у «Голосі України» на 1, 5 стор. >>> article/350478).

Чиста фінансова історія: заплати і живи спокійно

Учора, 1 вересня, стартувала кампанія із добровільного одноразового (спеціального) декларування громадянами належних їм статків, щоб у майбутньому не було питань про походження активів та їх можна було вільно використовувати. Це передбачено Законом "Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо стимулювання детінізації доходів та підвищення податкової культури громадян шляхом запровадження одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних їм активів та сплати одноразового збору до бюджету".

Перед початком кампанії із добровільного декларування в "Укрінформі" відбувся прес-брифінг на тему "Одноразове добровільне декларування - чиста фінансова історія", участь в якому взяли голова Комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев, міністр фінансів Сергій Марченко та в. о. голови Державної податкової служби Євген Олейніков. (читайте у «Голосі України» на 3 стор. >>> article/350491).

Про секретні наради Кремля

Росія використовує газовий фактор впливу на українську економіку та політику. Оскільки газові війни у нас відбувалися щороку, то енергетична загроза з боку Росії була постійною і використовувалася Кремлем для досягнення своїх цілей у зручний для нього час. Критично висока енергетична залежність України від російського газу, що споживався, давала їй змогу потужно впливати на нашу молоду державу. Ця енергозалежність була найбільшою проблемою у відносинах з Росією.

Дві великі газові кризи, які спровокувала Росія 01.01.2006 року і 01.01.2009 року, стали дуже серйозним попередженням Україні. (читайте у «Голосі України» на 4 стор. >>> article/350496).

Евакуація з Афганістану продовжиться

Ще майже 200 українців просять евакуювати їх з Афганістану. Також про допомогу з евакуацією своїх громадян Україну попросили чотири країни. Про це повідомив журналістам міністр закордонних справ Дмитро Кулеба, перебуваючи у Вашингтоні. (читайте у «Голосі України» на 5 стор. >>> article/350476).

І медалі, і рекорд

Токіо (Японія). ХVI Паралімпійські ігри. 1 вересня.

Легка атлетика. Анастасія Москаленко виборола золоту медаль у штовханні ядра (F32). Українка надіслала снаряд на 7,61 — рекорд світу. (читайте у «Голосі України» на 15 стор. >>> article/350503).

За добу госпіталізували понад 800 хворих

В Україні станом на ранок 1 вересня зафіксовано 2075 нових випадків захворювання на COVID-19. Найбільше хворих у Києві (268), Харківській (177), Донецькій (139), Чернівецькій (128) та Львівській (121) областях. Таку інформацію вчора оприлюднили в Міністерстві охорони здоров'я. (читайте у «Голосі України» на 16 стор. >>> article/350514).

Повний випуск «Голосу України» від 02.09.2021 на сайті http://www.golos.com.ua

Повернутись до публікацій

Версія для друку