Сьогодні у «Голосі України»:

"Корона" по колу, або Як ми вакцинувалися

Дмитро Разумков: "Вертикаль влади - це партнерство і співпраця для блага людей"

У вересні в Києві чекають на місію МВФ

Зарплати зростають. Інфляція також

Громади мають бути більш відкритими

РНБО розгляне тарифи на газ і світло

Йдемо на рекорд?!

Плавання: Знову "бронза"

 

"Корона" по колу, або Як ми вакцинувалися

Коронавірус наступає, ми обороняємося й насамперед робимо щеплення від цієї підступної небезпечної хвороби. За даними МОЗу, протягом лише однієї доби, 28 липня, в Україні проти COVID-19 вакциновано 143 534 особи. Одну дозу отримали 85 787 співвітчизників, повністю імунізовано 57 747 осіб. (читайте у «Голосі України» на 1, 9 стор. >>> article/349165).

Дмитро Разумков: "Вертикаль влади - це партнерство і співпраця для блага людей"

Другий день робочої поїздки Голови Верховної Ради України Дмитра Разумкова розпочався з відвідування 411-го військово-медичного клінічного центру Південного регіону. (читайте у «Голосі України» на 1-2 стор. >>> article/349185).

У вересні в Києві чекають на місію МВФ

Позиція України залишається незмінною: відносини з МВФ є дуже важливими для нас, і ми продовжуватимемо виконувати домовленості з міжнародними партнерами. В цьому Президент України Володимир Зеленський у телефонній розмові запевнив директорку-розпорядницю Міжнародного валютного фонду Крісталіну Георгієву. Глава держави також подякував за підтримку України у складний рік пандемії: "Транш у 2,1 мільярда доларів, який ми одержали, допоміг нам підтримати людей, малий і середній бізнес, нашу медичну галузь у період декількох локдаунів". (читайте у «Голосі України» на 1, 10 стор. >>> article/349158).

Зарплати зростають. Інфляція також

В Україні середня номінальна зарплата штатного працівника у червні збільшилася до 14 тисяч гривень. Про це повідомляє Держстат. (читайте у «Голосі України» на 1 стор. >>> article/349182).

Громади мають бути більш відкритими

Про залучення інвестицій, інфраструктурні проекти та розвиток медицини в об'єднаних територіальних громадах говорили під час другого дня всеукраїнського форуму "Україна 30", присвяченого децентралізації.

"Хотів би, щоб від дискусій про те, що даємо громадам рибу, ми перейшли до передачі їм уже якогось спінінгу. А ще краще - приладдя для виготовлення спінінгів та вудок", - такими словами розпочав свій виступ голова політичної партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко. (читайте у «Голосі України» на 2 стор. >>> article/349187).

РНБО розгляне тарифи на газ і світло

Президент України Володимир Зеленський просить Раду національної безпеки і оборони розглянути на найближчому засіданні питання тарифів для населення на електроенергію та газ. Про це глава держави повідомив під час інтерв'ю в межах Всеукраїнського форуму "Україна 30. Децентралізація", що триває в Києві. (читайте у «Голосі України» на 3 стор. >>> article/349190).

Йдемо на рекорд?!

Україна цьогоріч має всі шанси зібрати 75,6 млн тонн зернових та зернобобових, що на 16% перевищить урожай минулого року (64,9 млн тонн).

Такий прогноз озвучує агентство "АПК-Інформ". Зокрема, валовий збір пшениці оцінюється в 28,3 млн тонн (+14%), ячменю - 8 млн тонн (+5%) та кукурудзи - 36,2 млн тонн (+22%). (читайте у «Голосі України» на 6 стор. >>> article/349175).

Плавання: Знову "бронза"

Українець Михайло Романчук виборов бронзову медаль на Олімпійських іграх на дистанції 800 метрів вільним стилем. Результат 24-річного рівнянина - 7.42,33.

Перемогу несподівано здобув американець Роберт Фінке (7.41,78). "Срібло" - в італійця Грегоріо Палтріньєрі (7.42,11). Ще один український спортсмен - Сергій Фролов - фінішував шостим (7.45,11). (читайте у «Голосі України» на 11 стор. >>> article/349155).

Повний випуск «Голосу України» від 30.07.2021 на сайті http://www.golos.com.ua

Повернутись до публікацій

Версія для друку