Сьогодні у «Голосі України»:

Квіти для мужнього серця поетеси

Доволі часто корупція починається саме із закону, у текст якого закладено корупційні ризики

Газ не може бути зброєю

Судова реформа - найважливіший здобуток

Протидіяти дезінформації і захистити свободу слова

Якщо люди будуть щасливі, то вони зароблятимуть великі гроші і платитимуть великі податки

Вакцина від коронавірусу доступна всім бажаючим

Про звернення громадян до Верховної Ради України в січні — червні 2021 року

 

Квіти для мужнього серця поетеси

У столичному Бабиному Яру відбулося покладання квітів до пам'ятника відомій українській поетесі, публіцисту, літературному критику та громадській діячці Олені Телізі з нагоди 115-ї річниці з дня її народження. (читайте у «Голосі України» на 1 стор. >>> article/348819).

Доволі часто корупція починається саме із закону, у текст якого закладено корупційні ризики

Перший заступник Голови Верховної Ради України Руслан Стефанчук не подав жодного корупційного законопроекту за два роки роботи у Верховній Раді України. Про це повідомляє видання "Фокус", посилаючись на експертів Інституту законодавчих ідей. (читайте у «Голосі України» на 1-2 стор. >>> article/348821).

Газ не може бути зброєю

Під час переговорів щодо газопроводу "Північний потік-2" США та Німеччина домовилися запроваджувати нові санкції стосовно цього проекту в тому разі, якщо Росія використовуватиме газогін на шкоду Україні чи іншим країнам Східної Європи. Про це вчора, з посиланням на власні джерела, повідомило Reuters. Окрім того, США обумовили своє право запроваджувати санкції щодо газопроводу в кожному окремому випадку відповідно до американського законодавства. За даними агентства, очікувалося, що офіційно про досягнення угоди стосовно "Північного потоку-2" США та ФРН оголосять у середу, 21 липня. (читайте у «Голосі України» на 1, 7 стор. >>> article/348818).

Судова реформа - найважливіший здобуток

Минулого тижня завершилася п'ята сесія Верховної Ради дев'ятого скликання. Цього тижня народні депутати підбивають її підсумки і працюють в округах. (читайте у «Голосі України» на 2 стор. >>> article/348825).

Протидіяти дезінформації і захистити свободу слова

Днями відбувся круглий стіл на тему: "Ефективність способів захисту державних та приватних інтересів у разі поширення недостовірної інформації". Його учасники обговорили правові механізми, український та міжнародний досвід захисту державних і приватних інтересів. Окрім того, порушили питання необхідності законодавчих змін задля вдосконалення механізмів захисту державних та приватних інтересів у разі поширення недостовірної інформації. (читайте у «Голосі України» на 2 стор. >>> article/348823).

Якщо люди будуть щасливі, то вони зароблятимуть великі гроші і платитимуть великі податки

Якщо люди будуть щасливі, то вони будуть високо-продуктивні, зароблятимуть великі гроші і платитимуть великі податки. Це допоможе державі платити пенсії. Про це йшлося на вчорашньому Всеукраїнському форумі «Україна 30. Трудові ресурси», який було присвячено обговоренню змін на ринку праці і трудових відносин на вимогу часу. Захід об’єднав законодавців, роботодавців, урядовців, вітчизняних та міжнародних експертів. (читайте у «Голосі України» на 3 стор. >>> article/348838).

Вакцина від коронавірусу доступна всім бажаючим

Відучора в Україні розпочався п'ятий етап вакцинації від COVID-19. Тепер усі категорії громадян, незалежно від віку чи професії, зможуть отримати щеплення, щоб захистити себе та своїх близьких. Для цього потрібно звернутись до центру вакцинації або пункту щеплення. На цьому наголосив, відкривши засідання уряду, Прем'єр-міністр Денис Шмигаль, закликавши українців активно вакцинуватись, щоб зупинити розповсюдження пандемії. (читайте у «Голосі України» на 3 стор. >>> article/348832).

Про звернення громадян до Верховної Ради України в січні — червні 2021 року

У січні — червні 2021 року до Верховної Ради України надійшло 177,3 тис. пропозицій, заяв і скарг громадян. Це у 2,4 разу більше, ніж за аналогічний період 2020-го та перевищує загальнорічні обсяги кореспонденції, яка надходила до парламенту щорічно впродовж 2000—2020 років. З них 112,2 тис. опрацьовано працівниками Управління з питань звернень громадян Апарату Верховної Ради України, 5,4 тис. — комітетами Верховної Ради, 2,7 тис. — депутатськими фракціями (депутатськими групами) у Верховній Раді України. (читайте у «Голосі України» на 5 стор. >>> article/348847).

Повний випуск «Голосу України» від 22.07.2021 на сайті http://www.golos.com.ua

Повернутись до публікацій

Версія для друку