Сьогодні у «Голосі України»:

Відновлюють постраждалі від обстрілів домівки

П'ята сесія закриється вже цього тижня, але попереду ще урочисте та позачергове засідання

Київ намагається заручитися підтримкою нових німецьких політиків

З більшістю викликів парламент впорався

Новий етап розвитку кримінального законодавства України

Старт ери космічного туризму

Земельку зі своєї власності випускати не треба. Не маєш здоров'я - здай в оренду

 

Відновлюють постраждалі від обстрілів домівки

Представники групи цивільно-військового співробітництва та військовослужбовці підрозділу інженерного забезпечення окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців допомогли мешканцям Авдіївки та Верхньоторецького на Донеччині відновити житлові будинки, які зазнали пошкоджень унаслідок обстрілів з боку збройних формувань РФ. (читайте у «Голосі України» на 1 стор. >>> article/348411).

П'ята сесія закриється вже цього тижня, але попереду ще урочисте та позачергове засідання

Погоджувальна рада Верховної Ради України 12 липня 2021 року.

П'ята сесія Верховної Ради дев'ятого скликання видалася доволі напруженою. На цьому наголосив глава парламенту Дмитро Разумков під час Погоджувальної ради на початку останнього сесійного тижня.

"Хочу подякувати за роботу, яку ми всі виконували, незважаючи на те, що починали свою діяльність фактично в черговий локдаун, - сказав очільник законодавчого органу влади. - Не озираючись на політичну складову, робота була достатньо ефективною. (читайте у «Голосі України» на 1-2 стор. >>> article/348423).

Київ намагається заручитися підтримкою нових німецьких політиків

Учора відбувся робочий візит Президента України до Федеративної Республіки Німеччина. Його програма була насичена важливими зустрічами. Так, на момент верстки номера глава держави провів переговори зі своїм німецьким візаві Франком- Вальтером Штайнмаєром та головою Християнсько-демократичного союзу, кандидатом на посаду канцлера від блоку ХДС/ХСС (а нині прем'єр-міністром федеральної землі Північний Рейн-Вестфалія) Арміном Лашетом. Також передбачені перемовини з чинним канцлером Ангелою Меркель. (читайте у «Голосі України» на 1, 7 стор. >>> article/348422).

З більшістю викликів парламент впорався

Із більшістю викликів парламент дев'ятого скликання впорався, і у наступному політичному сезоні народні депутати зможуть так само ефективно працювати на користь держави. На цьому наголосив Голова Верховної Ради Дмитро Разумков на брифінгу після Погоджувальної ради. (читайте у «Голосі України» на 2 стор. >>> article/348424).

Новий етап розвитку кримінального законодавства України

(до першої річниці дії Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо спрощення досудового розслідування окремих категорій кримінальних правопорушень", No 2617-VIII)

Інтерв'ю доктора юридичних наук, професора, академіка НАПрН України, голови координаційного бюро з проблем кримінального права відділення кримінально- правових наук НАПрН України, професора кафедри кримінального права No 2 Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого Миколи ПАНОВА та голови Касаційного кримінального суду у складі Верховного Суду, кандидата юридичних наук Станіслава КРАВЧЕНКА… (читайте у «Голосі України» на 4-6 стор. >>> article/348408).

Старт ери космічного туризму

У неділю, 11 липня, компанія Virgin Galactic здійснила перший туристичний суборбітальний політ зі своїм засновником британським мільярдером Річардом Бренсоном на борту. (читайте у «Голосі України» на 7 стор. >>> article/348447).

Земельку зі своєї власності випускати не треба. Не маєш здоров'я - здай в оренду

Громадяни розмірковують про старт продажу ділянок для ведення товарного агровиробництва.

Останні тижні тільки те й роблять, що обговорюють Закон "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо умов обігу земель сільськогосподарського призначення", який набрав чинності 1 липня... Що думають про продаж земель для ведення товарного агровиробництва фермери Рівненщини та прості селяни-одноосібники? Чи зраділи вони перспективі придбати шмат поля? (читайте у «Голосі України» на 10 стор. >>> article/348431).

Повний випуск «Голосу України» від 13.07.2021 на сайті http://www.golos.com.ua

Повернутись до публікацій

Версія для друку