Сьогодні у «Голосі України»:

Парк "Слава танкістам" чи хмарочос: що переможе?

Привітання Голови Верховної Ради України Дмитра Разумкова з Днем Національної поліції

Росія тепер без нашого морозива і багато чого іншого

До питання оподаткування потрібно підходити виважено

Завдяки підтримці партнерів ми зможемо успішніше захищати нашу незалежність

Незаконна анексія Криму та війна на Донбасі - це виклик для всіх

Підготовку до опалювального сезону розпочато!

 

Парк "Слава танкістам" чи хмарочос: що переможе?

Ще не так давно Київ входив до п'ятірки найзеленіших міст Європи. Сьогодні, на жаль, він потрапляє до міст з найгіршим і небезпечним повітрям. Хаотична і дика забудова міста, знищення парків, скверів, особливо в правобережній частині столиці - одна з причин цього. До таких забудов можна віднести "будівництво-привид", яке розпочалося та ведеться по проспекту Перемоги, 50-А. Усі про нього знають, але ніхто офіційно не може пояснити що будується та на яких підставах. (читайте у «Голосі України» на 1, 8 стор. >>> article/348114).

Привітання Голови Верховної Ради України Дмитра Разумкова з Днем Національної поліції

Шановні співробітники Національної поліції!

Ваша служба - запорука безпечної України. Завдяки цілодобовій праці та професіоналізму поліцейських ми можемо почуватися захищеними, впевнено працювати та будувати плани на майбутнє. Адже ви самовіддано забезпечуєте порядок та спокій в містах і селах, протидієте злочинності та охороняєте наші права і свободи. (читайте у «Голосі України» на 1 стор. >>> article/348149).

Росія тепер без нашого морозива і багато чого іншого

Уряд РФ розширив перелік продукції, постачання якої заборонено з України. Зміни внесли до постанови від 29 грудня 2018 року. До переліку заборонених продуктів потрапили морозиво, мінеральна вода, солодкі газовані води, готові супи, бульйони і заготовки для їх приготування. Москва також заборонила імпортувати з України незнежирену какао-пасту, макаронні вироби, попкорн, продукти типу мюслі, кетчуп та інші томатні соуси, майонез, макуху, продукти, що їх використовують на корм худобі, деякі види лісоматеріалів і пакувальної тари. Відповідна постанова була днями оприлюднена на російському офіційному порталі правової інформації, повідомляє інформагенція "Інтерфакс". (читайте у «Голосі України» на 1, 5 стор. >>> article/348140).

До питання оподаткування потрібно підходити виважено

Проголосований у першому читанні проект закону «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень» (№ 5600) потребує серйозного доопрацювання до другого читання. У цьому переконаний Голова Верховної Ради Дмитро Разумков. (читайте у «Голосі України» на 2 стор. >>> article/348150).

Завдяки підтримці партнерів ми зможемо успішніше захищати нашу незалежність

Минулої неділі в Україні відзначали День Військово-Морських сил. Для участі в урочистостях з цієї нагоди до Одеси з робочою поїздкою прибув Президент України Володимир Зеленський. На святкуванні, яке відбулося на Одеському морському вокзалі, також були присутні Прем'єр-міністр Денис Шмигаль, міністр оборони Андрій Таран, голова Одеської ОДА Сергій Гриневецький, Головнокомандувач Збройних Сил Руслан Хомчак, командувач Військово-Морських сил ЗСУ Олексій Неїжпапа, Секретар РНБО Олексій Данілов, Генпрокурор Ірина Венедіктова, а також представники країн - членів НАТО та партнерів України. (читайте у «Голосі України» на 2 стор. >>> article/348152).

Незаконна анексія Криму та війна на Донбасі - це виклик для всіх

Цього тижня учасники всеукраїнського форуму "Україна 30: Міжнародна політика" акцентували на двох аспектах - поглибленні асоціації із Європейським Союзом та на перешкодах, які належить подолати нашій країні на шляху до НАТО. (читайте у «Голосі України» на 4 стор. >>> article/348119).

Підготовку до опалювального сезону розпочато!

Ось і ще один місяць промайнув. А разом з ним - не зогледілися - як черговий квартал і перша половина року відійшли у вічність. А Державна служба статистики тим часом порахувала рентабельність різних галузей економіки і оголосила список переможців. Найбільш прибутковими стали сільське господарство, а також лісове і рибне. Загальна рентабельність усіх підприємств - лише 1,1%. (читайте у «Голосі України» на 9 стор. >>> article/348116).

Повний випуск «Голосу України» від 06.07.2021 на сайті http://www.golos.com.ua

Повернутись до публікацій

Версія для друку