Сьогодні у «Голосі України»:

ДП "Антонов" - 75: політ нормальний!..

Створять нові засади для підвищення прожиткового мінімуму

Ідеальний референдум той, який об'єднує і приносить перемогу

Прем'єр розраховує на щорічне п'ятивідсоткове зростання

Секретар РНБО анонсував створення кібервійськ

Після вакцинації «заходи безпеки» не скасовуються

ВООЗ дав «зелене світло» китайській вакцині

 

ДП "Антонов" - 75: політ нормальний!..

В останній день травня флагман українського літакобудування - ДП "Антонов" - святкував своє 75-річчя. З нагоди ювілею лунали побажання багатотисячному колективу, якому справді, як сказано у вітанні глави нашої держави, "...є чим пишатися. Завдяки професіоналізму та самовідданій праці створено понад сто типів літаків, відомих в усьому світі. Візитівкою України сьогодні є сучасні реактивні літаки сімейства Ан-148, Ан-158, Ан-178, вантажні гіганти "Антей", "Руслан", "Мрія", що стали вагомим внеском у розбудову та становлення авіаційної галузі України...". (читайте у «Голосі України» на 1, 4-5 стор. >>> article/346821).

Створять нові засади для підвищення прожиткового мінімуму

Відповідний законопроект ухвалено у першому читанні.

Пленарне засідання 2 червня

Верховна Рада розглянула у першому читанні два альтернативні законопроекти "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо врегулювання питань формування прожиткового мінімуму та створення передумов для його підвищення (NoNo 3515, 3515-1). Основний законопроект (No 3515) було підготовлено авторським колективом, зокрема, Галиною Третьяковою, Вадимом Струневичем та Олегом Арсенюком. Авторами альтернативного (No 3515-1) є Наталія Королевська та Юрій Солод. (читайте у «Голосі України» на 1-2 стор. >>> article/346887).

Ідеальний референдум той, який об'єднує і приносить перемогу

Ідеал референдуму - референдум, який об'єднує та приносить перемогу! Про це заявив в інтерв'ю одному з телеканалів Перший заступник Голови Верховної Ради Руслан Стефанчук. "Тому і питання вступу до ЄС, вступу до НАТО і питання, пов'язані з війною з Росією, думаю, можуть формувати всі подальші референдуми", - зазначив він. (читайте у «Голосі України» на 3 стор. >>> article/346893).

Прем'єр розраховує на щорічне п'ятивідсоткове зростання

Кабінет Міністрів затвердив Бюджетну декларацію на 2022-2024 роки, яка визначає основні бюджетні показники на середньо-строкову перспективу та є основою для складання проекту Державного бюджету на 2022 рік. (читайте у «Голосі України» на 3 стор. >>> article/346890).

Секретар РНБО анонсував створення кібервійськ

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов заявив під час візиту до Литви, що в Україні незабаром з'явиться новий вид військ - кібервійська. Про це повідомляє прес-служба РНБО. (читайте у «Голосі України» на 6 стор. >>> article/346879).

Після вакцинації «заходи безпеки» не скасовуються

За даними МОЗ, в Україні зафіксовано 2 205 нових випадків зараження COVID-19 станом на ранок 2 червня. За добу вакцинували від коронавірусу 18 884 особи, загалом щеплено 1 047 896, а повністю імунізовано (одержали дві дози) 129 482 особи. (читайте у «Голосі України» на 6 стор. >>> article/346883).

ВООЗ дав «зелене світло» китайській вакцині

Всесвітня організація охорони здоров’я схвалила китайську вакцину CoronaVac для екстреного використання. Цей дозвіл з боку ВООЗ надає країнам та організаціям гарантію, що препарат відповідає міжнародним стандартам безпеки та ефективності. (читайте у «Голосі України» на 7 стор. >>> article/346850).

Повний випуск «Голосу України» від 03.06.2021 на сайті http://www.golos.com.ua

Повернутись до публікацій

Версія для друку