Сьогодні у «Голосі України»:

Землю продаватимуть на електронних аукціонах

Найкраща відповідь — впровадження реформ

Кадрові зміни в уряді

Із повагою до трагічних сторінок нашого минулого

Руслан Стефанчук: "Верховна Рада підтримує створення цифрової держави, у центрі якої є людина"

У хвилеподібному "ковідному" запливі вакцинація тільки вчиться плавати

 

Землю продаватимуть на електронних аукціонах

Пленарне засідання 18 травня

Після виступів представників фракцій та депутатських груп із заявами та повідомленнями, народні депутати продовжили розгляд поправок до проекту закону про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо продажу земельних ділянок державної та комунальної власності або прав на них (оренди, суперфіцію, емфітевзису) через електронні аукціони (No 2195). (читайте у «Голосі України» на 1-2 стор. >>> article/346137).

Найкраща відповідь — впровадження реформ

Естонія є надійним другом і важливим партнером України, і Київ прагне максимальної активізації торговельно-економічного співробітництва з Естонією, заявив Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль під час зустрічі з естонською колегою Каєю Каллас. «Естонія є одним із лідерів за обсягом надання фінансової допомоги Україні. Ми особливо вдячні за підтримку цього року гуманітарних проектів в Україні на понад 500 тисяч євро. Зазначена допомога буде спрямована передусім незахищеним людям, дітям і внутрішньо переміщеним особам на сході України», — зазначив Денис Шмигаль, повідомляє Урядовий портал. (читайте у «Голосі України» на 1, 5 стор. >>> article/346136).

Кадрові зміни в уряді

Позачергове пленарне засідання 18 травня

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков повідомив, що позачергове пленарне засідання скликане у зв’язку з вимогою 155 народних депутатів для розгляду кадрових питань.

Представляючи проект постанови про звільнення Владислава Криклія з посади міністра інфраструктури, голова Комітету з питань транспорту та інфраструктури Юрій Кісєль подякував йому за співпрацю, зазначивши однак, що галузь потребує подальших рішучих дій. Враховуючи це, комітет підтримав заяву міністра про відставку. (читайте у «Голосі України» на 2 стор. >>> article/346138).

Із повагою до трагічних сторінок нашого минулого

До Дня вшанування пам'яті жертв депортації кримськотатарського народу Голова Верховної Ради Дмитро Разумков узяв участь у церемонії відкриття виставки творів з Кримського циклу Юрія Химича. Експозицію розгорнуто в кулуарах третього поверху будинку під куполом. (читайте у «Голосі України» на 3 стор. >>> article/346110).

Руслан Стефанчук: "Верховна Рада підтримує створення цифрової держави, у центрі якої є людина"

Перший заступник Голови Верховної Ради України Руслан Стефанчук узяв участь у форумі "Diia Summit" (на знімку), на якому були презентовані революційні онлайн-послуги. Серед них - зміна місця реєстрації онлайн; автоматична реєстрація ФОП; спрощена система сплати податків і подання декларацій у Дії; електронний підпис у смартфоні; нові послуги для водіїв та бізнесу тощо. (читайте у «Голосі України» на 3 стор. >>> article/346103).

У хвилеподібному "ковідному" запливі вакцинація тільки вчиться плавати

В Україні станом на 18.05 зафіксовано 4 095 нових випадків коронавірусної хвороби.

За даними МОЗ, усі регіони країни, за винятком Донецької області, перебувають у жовтій зоні карантину. За прогнозами, "четверта хвиля" COVID- 19 не змусить себе довго чекати та буде, на жаль, не останньою. І тільки вакцинація населення зможе переламати ситуацію. (читайте у «Голосі України» на 4 стор. >>> article/346119).

Повний випуск «Голосу України» від 19.05.2021 на сайті http://www.golos.com.ua

Повернутись до публікацій

Версія для друку