Сьогодні у «Голосі України»:

Коронавірус атакує на західному напрямку. Ситуація майже критична...

Генпрокурор обіцяє цього року завершити слідство за основними справами Майдану

Триває робота над проектом закону про державні символи

Як розвинути туристичний потенціал Тернопільщини?

Україна бере активну участь у просуванні "екологічної демократії"

Прем’єр-міністр Грузії подав у відставку

 

Коронавірус атакує на західному напрямку. Ситуація майже критична...

За добу станом на ранок 18 лютого в Україні виявлено 6 237 дебютів коронавірусної хвороби. Лідерами антирейтингу з добового приросту хворих на COVID-19 є Івано- Франківська (799), Вінницька (514), Закарпатська (500), Житомирська (438) області й Київ (513). (читайте у «Голосі України» на 1, 11 стор. >>> article/342425).

Генпрокурор обіцяє цього року завершити слідство за основними справами Майдану

Пленарне засідання Верховної Ради України 18 лютого 2021 року.

Відкривши засідання, Голова Верховної Ради Дмитро Разумков надав слово Генеральному прокурору Ірині Венедіктовій для звіту за 2020 рік. "Майже рік тому, стоячи за цією трибуною, я взяла на себе обов'язок відновити потужну державну інституцію, спроможну забезпечити високу якість реалізації конституційних функцій та ефективну координацію діяльності органів у сфері протидії злочинності", - сказала Генпрокурор, наголосивши, що нині вона готова відзвітувати про фактичне завершення реформи органів прокуратури. (читайте у «Голосі України» на 1-2 стор. >>> article/342446).

Триває робота над проектом закону про державні символи

У парламенті відбулось засідання Робочої групи при Голові Верховної Ради України з питань підготовки закону "Про державні символи України, порядок їх використання та охорони".Про напрацьований текст законопроекту розповів Перший за-ступник Голови Верховної Ради України Руслан Стефанчук. (читайте у «Голосі України» на 3 стор. >>> article/342447).

Як розвинути туристичний потенціал Тернопільщини?

Народні депутати, які представляють у Верховній Раді різні політичні сили, вперше в 2021 році провели засідання міжфракційного депутатського об'єднання "Тернопільщина". Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написала заступник голови депутатської фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук. Разом із колегами на цьому майданчику працював Перший за-ступник Голови Верховної Ради Руслан Стефанчук. (читайте у «Голосі України» на 3 стор. >>> article/342448).

Україна бере активну участь у просуванні "екологічної демократії"

Президент України Володимир Зеленський обговорив з представниками делегації України в Парламентській асамблеї Ради Європи, Міністерства закордонних справ та Офісу Президента діяльність України в ПАРЄ.

Керівник постійної делегації України в Парламентській асамблеї Ради Європи, народний депутат з фракції "Слуга народу" Марія Мезенцева розповіла, що остання поїздка української делегації була дуже результативною. Основним досягненням вона назвала оскарження повноважень делегації Російської Федерації в ПАРЄ наданими фактами порушень, які відбуваються не лише в Україні, а й в інших державах. (читайте у «Голосі України» на 5 стор. >>> article/342456).

Прем’єр-міністр Грузії подав у відставку

Причиною такого кроку став арешт лідера головної опозиційної партії «Єдиний національний рух» Ніки Мелії. На думку прем’єра Георгія Гахарії, такий крок призведе до ще більшої політичної поляризації суспільства та навіть загрожуватиме безпеці багатьох громадян. (читайте у «Голосі України» на 5 стор. >>> article/342457).

Повний випуск «Голосу України» від 19.02.2021 на сайті http://www.golos.com.ua

Повернутись до публікацій

Версія для друку