Сьогодні у «Голосі України»:

Айсберги на траверзі "Титаніка"

Верховна Рада визнала Революцію Гідності ключовим моментом державотворення та виразником національної ідеї свободи

Звіт про підсумки роботи Комітету Верховної Ради України з питань антикорупційної політики у період вересня 2020 року - січня 2021 року

У Криму - чергова хвиля обшуків

Іван Корчок: «Не можна закривати очі на агресію Росії»

 

Айсберги на траверзі "Титаніка"

Титанова промисловість - одна з найприбутковіших галузей нашої економіки. Кожна вкладена тут у виробництво гривня може принести 10 гривень чистого прибутку! Парадоксально, та сьогодні галузь перебуває на межі... майже повного знищення.

За інсайдерською інформацією, у Міністерстві з питань стратегічних галузей промисловості зацікавилися планом Інституту електрозварювання імені Є. Патона. Зазначимо, що і план розвитку галузі, який пропонували вчені запорізького Інституту титану, і плани Міністерства промисловості, і нинішній "патонівський" план єдині в одному: галузь має бути зорієнтована на виробництво продукції з високою доданою вартістю. (читайте у «Голосі України» на 1, 16-17 стор. >>> article/342392).

Верховна Рада визнала Революцію Гідності ключовим моментом державотворення та виразником національної ідеї свободи

Пленарне засідання Верховної Ради України 17 лютого 2021 року.

Верховна Рада ухвалила Заяву у зв'язку з сьомою річницею початку Євромайдану та подій Революції Гідності (No 2739). У першому читанні та в цілому її підтримали 295 народних депутатів: "Слуга народу" - 200, "ЄС" - 24, "Батьківщина" - 20, "За майбутнє" - 12, "Голос" - 15, "Довіра" - 16, позафракційні - 8. (читайте у «Голосі України» на 1-2 стор. >>> article/342398).

Звіт про підсумки роботи Комітету Верховної Ради України з питань антикорупційної політики у період вересня 2020 року - січня 2021 року

Діяльність Комітету Верховної Ради України з питань антикорупційної політики (далі - Комітет) протягом четвертої сесії Верховної Ради України дев'ятого скликання здійснювалася відповідно до затвердженого 15 липня 2020 року плану роботи Комітету (протокол No 47) із урахуванням прийнятих парламентом рішень і доручень Верховної Ради України та її керівництва. (читайте у «Голосі України» на 4-5 стор. >>> article/342397).

У Криму - чергова хвиля обшуків

Учора о 4-й ранку в окупованому Криму ФСБ почала чергову хвилю обшуків й арештів кримських татар. На момент верстки номера було відомо про сім затримань у різних містах півострова.

Як повідомляють активісти об'єднання "Кримська солідарність", серед затриманих - Абдулбор Махамадамінов, Азамат Еюпов, Тимур Ялкабов, Ернест Ібрагімов, Олег Федоров, Ленур Сейдаметов і Яшар Шихаметов. Родичам на місцях проведення обшуків слідчі ФСБ заявили, що затриманим інкримінують статтю 205.5 КК Росії (організація діяльності терористичної організації та участь у діяльності такої організації). (читайте у «Голосі України» на 6 стор. >>> article/342378).

Іван Корчок: «Не можна закривати очі на агресію Росії»

Картина об’єднаної та вільної Європи не буде завершена, поки її частиною не стане Україна. Про це йдеться у відеозверненні міністра закордонних справ Словацької Республіки Івана Корчока, яке він записав 16 лютого на Майдані по завершенні візиту до України, вшановуючи пам’ять Небесної Сотні. У відео, викладеному вчора на його сторінці у Твіттері, міністр наголосив, що Україна заплатила за проєвропейські прагнення окупацією Криму та війною на Донбасі. «На знак солідарності з Україною, нашим найближчим сусідом, робимо все, що в наших силах для того, щоб підтримати її на шляху євроінтеграції та відновлення суверенітету над всією територією», — сказав міністр. (читайте у «Голосі України» на 7 стор. >>> article/342372).

Повний випуск «Голосу України» від 18.02.2021 на сайті http://www.golos.com.ua

Повернутись до публікацій

Версія для друку