Сьогодні у «Голосі України»:

Крути - бій за майбутнє країни

Ухвалено постанову про захист населення у зв'язку з підвищенням тарифів

Головне - не припиняти тиск на окупантів

Рекодифікацію перших двох книг Цивільного кодексу планують провести до кінця року

Не зменшувати розмір допомоги

Наступного понеділка стартує реєстрація на ЗНО

 

Крути - бій за майбутнє країни

Минуло 102 роки відтоді, як біля станції Крути відбувся бій між українськими вояками та більшовицькою навалою. Він тривав шість годин, майже п'ятитисячній червоній армії протистояли півтисячі вояків армії УНР та патріотичних юнаків. Тоді загинули майже сто українців, але вони забрали із собою в могилу втричі більше ворогів. Подвиг повстанців дав змогу на чотири дні затримати більшовиків та укласти Брестський мирний договір. (читайте у «Голосі України» на 1, 14 стор. >>> article/341429).

Ухвалено постанову про захист населення у зв'язку з підвищенням тарифів

Пленарне засідання Верховной Ради України 28 січня 2021 року.

Верховна Рада ухвалила проект постанови про заходи, спрямовані на соціальний захист населення у зв'язку з підвищенням цін (тарифів) на житлово-комунальні послуги (No 4650). Перед голосуванням глава парламенту Дмитро Разумков зазначив, що цей документ є результатом роботи всіх депутатських фракцій та груп. (читайте у «Голосі України» на 1-2 стор. >>> article/341431).

Головне - не припиняти тиск на окупантів

"Європа не хоче ізоляції Росії, тому що звір в клітці стає занадто злим і ненажерливим. Але наше завдання - не припиняти тиск на окупантів і порушників прав людини у всій Європі. Ми працюємо далі!" - так прокоментувала голова Постійної делегації Верховної Ради України в ПАРЄ Марія Мезенцева підтвердження Асамблеєю повноважень російської делегації. (читайте у «Голосі України» на 1, 7 стор. >>> article/341433).

Рекодифікацію перших двох книг Цивільного кодексу планують провести до кінця року

Перший заступник Голови Верховної Ради України Руслан Стефанчук розповів про порядок оновлення цивільного законодавства в інтерв'ю для видання "Юридическая практика".

5 січня 2021 року на особистій сторінці у Фейсбуці Перший заступник глави парламенту оприлюднив проект Концепції оновлення Цивільного кодексу України для фахового обговорення. (читайте у «Голосі України» на 3 стор. >>> article/341445).

Не зменшувати розмір допомоги

Знову запрацювала державна програма з надання при народженні дитини одноразової натуральної допомоги "Пакунок малюка". За наступні два тижні майже 50 тисяч бейбі-боксів буде доправлено в усі пологові будинки України. Зауважимо, цього разу їх видаватимуть і породіллям у Луганській та Донецькій областях. Раніше ця форма державної допомоги там не надавалася взагалі. (читайте у «Голосі України» на 3 стор. >>> article/341447).

Наступного понеділка стартує реєстрація на ЗНО

Першого лютого розпочнеться реєстрація на ЗНО-2021, яка триватиме до 5 березня. Вона традиційно відбудеться в онлайн-режимі.

До 30 квітня 2021 року зареєстровані учасники зможуть завантажити зі своїх інформаційних сторінок запрошення-перепустки, де буде зазначено час і місце проведення тестувань. (читайте у «Голосі України» на 4 стор. >>> article/341453).

Повний випуск «Голосу України» від 29.01.2021 на сайті http://www.golos.com.ua

Повернутись до публікацій

Версія для друку