Сьогодні у «Голосі України»:

Завершення війни на Донбасі - це пріоритет

Знайти баланс між скороченням викидів і модернізацією енергетики

ДБР звинувачує голову Конституційного Суду у кримінальних правопорушеннях

Компенсація за електроопалення виплачуватиметься з 1 січня

Ставка - на розвиток промисловості

На фронті без втрат, але бойовики порушують тишу

 

Завершення війни на Донбасі - це пріоритет

Учора міністр закордонних справ Швеції Анн Лінде, яка відвідала Україну з першим візитом як діюча голова ОБСЄ, спільно з главою МЗС України Дмитром Кулебою побувала на Донбасі. "Важливо, щоб колега на власні очі побачила наслідки російської агресії та зусилля України з врегулювання конфлікту та полегшення життя цивільного населення (попри переважну відсутність конструктиву з боку РФ)", - написав у Твіттері Дмитро Кулеба. Раніше він повідомив про намір спільно з Анн Лінде відвідати КПВВ "Золоте", щоб ознайомитися з ситуацією і проблемами, які потребують розв'язання. (читайте у «Голосі України» на 1, 7 стор. >>> article/340991).

Знайти баланс між скороченням викидів і модернізацією енергетики

Слухання на тему "Реалізація заходів з екологізації великих спалювальних установок та скорочення викидів забруднюючих речовин - шлях до чистого повітря в Україні" відбулися у режимі відеоконференції в Комітеті з питань екологічної політики та природокористування. (читайте у «Голосі України» на 1-2 стор. >>> article/340992).

ДБР звинувачує голову Конституційного Суду у кримінальних правопорушеннях

Олександр Тупицький себе підозрюваним не визнає.

Ситуація, що склалася довкола Конституційного Суду після підписання 29 грудня минулого року Президентом Володимиром Зеленським указу про відсторонення його голови Олександра Тупицького на два місяці від посади судді, продовжує залишатися у центрі уваги. Зокрема, 19 січня працівники Управління державної охорони України не допустили О. Тупицького до приміщення суду, а також Державне бюро розслідувань повідомило, що іще 28 грудня вручило судді підозру у вчиненні кримінальних правопорушень. (читайте у «Голосі України» на 2 стор. >>> article/340993).

Компенсація за електроопалення виплачуватиметься з 1 січня

Після того, як у понеділок уряд під час позачергового засідання встановив граничну ціну газу для населення на рівні 6,99 гривні, у середу Кабінет Міністрів також розглянув низку пов'язаних із тарифною тематикою питань. (читайте у «Голосі України» на 3 стор. >>> article/340994).

Ставка - на розвиток промисловості

Чи стане Стратегія-2030 "новим курсом" урядової політики?

Хоча дані Держстату про стан справ у промисловості за 11 місяців, м'яко кажучи, не надихають, глава Мінекономрозвитку Ігор Петрашко на підсумковій прес-конференції, що відбулася 29 грудня, оптимістично заявив: уже є "позитивні сигнали" про те, що в останній чверті року економіка почала відновлення. (читайте у «Голосі України» на 4 стор. >>> article/340999).

На фронті без втрат, але бойовики порушують тишу

За добу (на ранок 20.01) в районі проведення Операції об’єднаних сил було зафіксовано два порушення режиму припинення вогню. За даними прес-центру штабу ООС, неподалік населеного пункту Водяне, що на Приазов’ї, проросійські збройні формування відкривали вогонь з гранатометів різних систем та великокаліберного кулемета. У районі населеного пункту Південне бойовики вели вогонь з підствольних гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. (читайте у «Голосі України» на 6 стор. >>> article/341011).

Повний випуск «Голосу України» від 21.01.2021 на сайті http://www.golos.com.ua

Повернутись до публікацій

Версія для друку