Сьогодні у «Голосі України»:

Готові дати гідну відсіч

Дітям з тяжкими хворобами - два прожиткових мінімуми допомоги

Збройна агресія Росії залишається головним викликом безпеці в Європі

Будівництво «Північного потоку-2» тимчасово припинено

Уряд розпочинає широке обговорення стратегії-2030

Насамперед вакцинують медпрацівників, військових та людей літнього віку

Граничний тариф на розподіл газу встановлено на рівні 1,79 гривні за кубометр

 

Готові дати гідну відсіч

Сухопутні війська ЗСУ розпочали бригадні тактичні навчання. Провела їх, зокрема, 1-ша окрема танкова Сіверська бригада. Мета навчань - вдосконалення практичних навичок в управлінні підрозділами батальйону під час підготовки та ведення наступу в різних умовах. (читайте у «Голосі України» на 1 стор. >>> article/340916).

Дітям з тяжкими хворобами - два прожиткових мінімуми допомоги

Комітет з питань гуманітарної та інформаційної політики під час свого засідання рекомендував Верховній Раді прийняти в другому читанні та в цілому законопроект про внесення змін до Закону "Про державну допомогу сім'ям з дітьми" (щодо підвищення розмірів допомоги для дітей із тяжкими хворобами, No 2024). (читайте у «Голосі України» на 1-2 стор. >>> article/340920).

Збройна агресія Росії залишається головним викликом безпеці в Європі

Сьогодні чинна голова Організації безпеки та співробітництва в Європі (ОБСЄ) міністр закордонних справ Швеції Анн Лінде разом з міністром закордонних справ України Дмитром Кулебою відвідає КПВВ "Золоте", що в зоні проведення Операції Об'єднаних сил. Про це йшлося учора на спільній прес- конференції міністрів, що відбулася у Києві за результатами переговорів. Анн Лінде підкреслила, що її нинішній візит до України - перший як чинного голови ОБСЄ, що свідчить про пріоритетність питання врегулювання збройного конфлікту в Україні для шведського головування у цій міжнародній організації. Вона підкреслила, що Швеція і надалі підтримуватиме суверенітет України та її територіальну цілісність у міжнародно визнаних кордонах, включаючи АР Крим та місто Севастополь. (читайте у «Голосі України» на 1, 5 стор. >>> article/340955).

Будівництво «Північного потоку-2» тимчасово припинено

Дію дозволу на будівництво газопроводу «Північний потік-2» в німецьких територіальних водах призупинено. Про це 18 січня повідомило Федеральне агентство з морського судно-плавства і гідрографії в Гамбурзі. Федеральне відомство має оцінити заперечення екологів, а саме — Німецьких природоохоронних організацій Deutsche Umwelthilfe і Німецького союзу охорони природи та біорізноманіття, які опротестували видачу дозволу на будівництво цього газопроводу. (читайте у «Голосі України» на 1, 5 стор. >>> article/340945).

Уряд розпочинає широке обговорення стратегії-2030

Кабінет Міністрів розпочинає широке обговорення напрацювань Національної економічної стратегії-2030. Зокрема, під час публічних заходів за участю представників уряду, Верховної Ради та Офісу Президента планується представити ключові ідеї цього документа та обговорити шляхи його імплементації. (читайте у «Голосі України» на 2 стор. >>> article/340923).

Насамперед вакцинують медпрацівників, військових та людей літнього віку

Під час традиційної селекторної наради з питань запобігання поширенню коронавірусної інфекції COVID-19, яка відбулася під головуванням Президента Володимира Зеленського, Прем'єр-міністр Денис Шмигаль зазначив, що порівняно з багатьма іншими європейськими країнами український карантин виявився одним із найм'якшим. (читайте у «Голосі України» на 3 стор. >>> article/340922).

Граничний тариф на розподіл газу встановлено на рівні 1,79 гривні за кубометр

Про це повідомив голова Комітету Верховної Ради України з питань енергетики та житлово-комунальних послуг Андрій Герус.

За словами парламентарія, це рішення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП), стосується 14 облгазів, в яких тарифи були істотно вищі, ніж у середньому по країні. (читайте у «Голосі України» на 3 стор. >>> article/340924).

Повний випуск «Голосу України» від 20.01.2021 на сайті http://www.golos.com.ua

Повернутись до публікацій

Версія для друку