Сьогодні у «Голосі України»:

Як забезпечити справедливі ціни і зберегти ринкові підходи?

Верховна Рада заслухає уряд з питання тарифів для населення

Наші політв'язні мають вийти на свободу

Попереджають про сильні морози

МОЗ закликає не маніпулювати питанням постачання вакцин

Ворог постійно брязкає зброєю

Палата представників удруге проголосувала за початок процедури імпічменту

 

Як забезпечити справедливі ціни і зберегти ринкові підходи?

Верховна Рада 25 та 26 січня, під час перших у цьому році Погоджувальної ради та пленарного засідання, заслухає Прем'єр-міністра Дениса Шмигаля щодо ситуації з цінами на газ для населення. А поки що у середу під час засідання Кабінету Міністрів глава уряду доручив Міненерго, Мінекономіки та Мін'юсту невідкладно підготувати проект постанови про запровадження тимчасового державного регулювання ціни на газ на період карантинних обмежень або до завершення цього опалювального сезону. "Пропонована ціна, яка встановиться на цей період - 6,99 гривні за метр кубічний для всіх побутових споживачів. (читайте у «Голосі України» на 1-2 стор. >>> article/340730).

Верховна Рада заслухає уряд з питання тарифів для населення

У парламенті під головуванням Голови Верховної Ради України Дмитра Разумкова відбулася нарада щодо врегулювання ситуації з тарифами на газопостачання та електроенергію для населення за участю представників депутатських фракцій та груп, Прем'єр-міністра України, представників профільних відомств. (читайте у «Голосі України» на 1 стор. >>> article/340723).

Наші політв'язні мають вийти на свободу

Україна у Раді Європи вимагає дати належну оцінку порушенню прав людини Росією на тимчасово окупованих територіях та припинити ці протиправні дії. "Постійний представник України в Раді Європи Борис Тарасюк піддав гострій критиці окупаційну російську адміністрацію за незаконне засудження за сфабрикованими звинуваченнями трьох громадян України: Енвера і Різи Омерових та Айдера Джаппарова на 18, 17 і 13 років у колоніях суворого режиму", - заявили у Постійному представництві України при РЄ. (читайте у «Голосі України» на 1, 7 стор. >>> article/340725).

Попереджають про сильні морози

В Україні 15-16 січня значно знизиться температура. Вночі очікується до 12-18 градусів морозу, в північних областях місцями до 21 нижче нуля, вдень до 10-16 градусів з позначкою мінус. 17-18 січня холодна погода утримається, попереджає Укргідрометцентр. (читайте у «Голосі України» на 1 стор. >>> article/340727).

МОЗ закликає не маніпулювати питанням постачання вакцин

За минулу добу (за даними на ранок 14.01) в Україні зафіксовано 7 925 "дебютів" коронавірусної хвороби.

Станом на 14 січня завантаженість ліжок пацієнтами з коронавірусом і підозрою на COVID-19 не перевищує 50% у жодній з областей України, повідомляє прес-служба Міністерства охорони здоров'я України. Найбільше хворих виявили в Києві (794), Донецькій (588), Запорізькій (554), Львівській (482) та Миколаївській (460) областях. (читайте у «Голосі України» на 6 стор. >>> article/340733).

Ворог постійно брязкає зброєю

За добу (станом на ранок 14.01) у районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано шість порушень режиму припинення вогню. Усі вони були здійснені в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід». За даними прес-центру штабу ООС, поруч із населеним пунктом Водяне, що на Приазов’ї, російсько-окупаційні війська тричі відкривали вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. (читайте у «Голосі України» на 6 стор. >>> article/340734).

Палата представників удруге проголосувала за початок процедури імпічменту

13 січня Палата представників Конгресу США підтримала переважною більшістю голосів резолюцію про початок процедури імпічменту президента Дональда Трампа. Переважна більшість конгресменів, котрі підтримали резолюцію, є членами Демократичної партії. Водночас за документ проголосували також і 10 республіканців, повідомляє DW. (читайте у «Голосі України» на 7 стор. >>> article/340742).

Повний випуск «Голосу України» від 15.01.2021 на сайті http://www.golos.com.ua

Повернутись до публікацій

Версія для друку