Сьогодні у «Голосі України»:

По "головній вулиці" Полтавщини, але знову без оркестру...

У новому році працюватимуть над законопроектом про Регламент роботи Конституційного Суду

Британія паралізована через новий штам коронавірусу

Дмитро Разумков підписав Закон "Про Державний бюджет України на 2021 рік"

Уряд визнає медичну систему "критичною необхідністю"

Пропонують посилити відповідальність за домашнє насильство

Подією року названо пандемію

 

По "головній вулиці" Полтавщини, але знову без оркестру...

Чи врахують керівники дорожньої галузі гіркі уроки майже 85-кілометрового довгобуду на стратегічній автомагістралі?

На Полтавщині завершили капітальний ремонт майже 85-кілометрового відрізка автомагістралі міжнародного значення М-03 Київ-Харків-Довжанський від міста Лубни до обласного центру. Тож тут нарешті запустили рух по двох проїздах, кожен з яких, у свою чергу, має по дві смуги. У такий спосіб стратегічну трасу, яку називають головною вулицею регіону, на згаданій ділянці підтягнули до рівня першої категорії та зробили її практично європейською. Коридор із Європи в Азію прокладали вже не тільки іноземці (читайте у «Голосі України» на 1, 10 стор. >>> article/339955).

У новому році працюватимуть над законопроектом про Регламент роботи Конституційного Суду

Таке сподівання висловив Голова Верховної Ради Дмитро Разумков в ефірі одного з телеканалів. За його словами, з початком наступного року над цим питанням працюватиме парламентська робоча група із врегулювання конституційної кризи. "Питання, найімовірніше, впиратиметься в те, що треба буде мати закон про Регламент роботи Конституційного Суду. Верховна Рада також працює за Регламентом. Це - закон, його не варто порушувати. Це нормально і правильно", - сказав, зокрема, Дмитро Разумков. (читайте у «Голосі України» на 1 стор. >>> article/339992).

Британія паралізована через новий штам коронавірусу

Євросоюз припинив сполучення з Великою Британією через виявлений там новий штам коронавірусу, який вирізняється особливо швидким поширенням. Водночас оголошення про скасування рейсів до Об’єднаного Королівства лунають і з країн за межами європейського континенту, зокрема із Саудівської Аравії та Ірану. (читайте у «Голосі України» на 1 стор. >>> article/339993).

Дмитро Разумков підписав Закон "Про Державний бюджет України на 2021 рік"

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков підписав Закон "Про Державний бюджет України на 2021 рік" (зареєстрований як законопроект No 4000).

Згідно з документом, наступного року на розвиток освіти і науки планують виділити 139,5 млрд грн, на медицину - 159,9 млрд грн, на соціальний захист населення - 315 млрд грн. На безпеку та оборону держави передбачили 267 млрд грн. (читайте у «Голосі України» на 2 стор. >>> article/339999).

Уряд визнає медичну систему "критичною необхідністю"

Уже цього тижня в Україні розпочне роботу місія МВФ. А на черговий транш від Міжнародного валютного фонду за програмою Stand-by ми очікуємо на початку 2021 року. На цьому наголосив Прем'єр-міністр Денис Шмигаль в ефірі одного з телеканалів. За його словами, про старт роботи місії повідомили Президент України та МВФ. (читайте у «Голосі України» на 2 стор. >>> article/340001).

Пропонують посилити відповідальність за домашнє насильство

Комітет Верховної Ради з питань молоді і спорту розглянув проект змін до Кодексу про адміністративні правопорушення щодо вдосконалення установленого порядку притягнення до адміністративної відповідальності за вчинення домашнього насильства та насильства за ознакою статі (№ 4149). (читайте у «Голосі України» на 3 стор. >>> article/340026).

Подією року названо пандемію

Більшість українців (48%) вважають, що Україна має рухатися до інтеграції з Європейським Союзом. Про це свідчать результати загальнонаціонального опитування, проведеного Фондом "Демократичні ініціативи" ім. Ілька Кучеріва спільно з Київським міжнародним інститутом соціології. Мета опитування - з'ясувати, що думають українці про 2020-й та очікують від року наступного. (читайте у «Голосі України» на 5 стор. >>> article/339985).

Повний випуск «Голосу України» від 22.12.2020 на сайті http://www.golos.com.ua

Повернутись до публікацій

Версія для друку