Сьогодні у «Голосі України»:

Верховна Рада ухвалила Держбюджет на 2021 рік

Шахтарі взяли Кропивницький в кільце

Знято вікові обмеження

Пропонують посилити відповідальність за нехтування правилами пожежної безпеки в лісах

Наступного року буде створено аграрне відомство

Зафіксовано понад 10 ворожих обстрілів

 

Верховна Рада ухвалила Держбюджет на 2021 рік

Пленарне засідання Верховної Ради України 15 грудня 2020 року.

Продовживши засідання, парламентарії на пропозицію Голови Верховної Ради Дмитра Разумкова усунули деякі неузгодженості в ухваленому раніше законопроекті про внесення змін до Бюджетного кодексу України (No 4100-д) та перейшли до розгляду проекту Державного бюджету України на 2021 рік. (читайте у «Голосі України» на 1-2 стор. >>> article/339783).

Шахтарі взяли Кропивницький в кільце

Автошляхи державного значення з Кропивницького на Київ, Умань, Кривий Ріг та Олександрію перекрили вчора працівники уранової галузі. В акціях протесту взяли участь представники трудових колективів Жовтоводського майданчика, трьох шахт: "Інгульської", "Новокостянтинівської" та "Смолінської". (читайте у «Голосі України» на 1, 4 стор. >>> article/339784).

Знято вікові обмеження

Пленарне засідання Верховної Ради України 16 грудня 2020 року.

Верховна Рада 300 голосами у другому читанні та в цілому ухвалила проект закону "Про внесення змін до Закону "Про державну службу" щодо зняття вікових обмежень для роботи на державній службі" (No 4096). (читайте у «Голосі України» на 2 стор. >>> article/339825).

Пропонують посилити відповідальність за нехтування правилами пожежної безпеки в лісах

Відбулося виїзне засідання робочої групи щодо причин виникнення лісових пожеж у Житомирській області та запобігання їх виникненню в майбутньому. Члени комітетів з питань екологічної політики та природокористування і з питань правоохоронної діяльності, представники Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів, Державного агентства лісових ресурсів, Житомирської обласної державної адміністрації та обласної ради, органів місцевого самоврядування, ДСНС, Національної поліції та Держекоінспекції, лісової галузі, експерти та науковці оглянули пошкоджені вогнем ділянки Бережестського та Ситовецького лісгоспів. Вони також ознайомилися із заходами, вжитими для ліквідації наслідків пожеж та запобігання стихійному лиху в майбутньому. (читайте у «Голосі України» на 3 стор. >>> article/339830).

Наступного року буде створено аграрне відомство

Відкривши учорашнє засідання уряду, Прем'єр-міністр Денис Шмигаль насамперед подякував народним депутатам за підтримку Держбюджету на 2021 рік.

"Бюджет збалансований з точки зору доходів-видатків та реалістичний до виконання. Доходи бюджету плануються на рівні майже 1,1 трильйона гривень, що на 11 відсотків більше, ніж у 2020 році. При тому, що ставки основних податків не збільшуються. Ставки ПДВ, ПДФО, ЄСВ, податку на прибуток підприємств - все це залишиться без змін. Тобто доходи бюджету зростуть, тому що зросте економіка, а також завдяки ліквідації схем у податковій та на митниці", - сказав він, зазначивши, що зарплати медиків буде збільшено на 30 відсотків, а фінансування боротьби з коронавірусом буде забезпечено на належному рівні. (читайте у «Голосі України» на 3 стор. >>> article/339831).

Зафіксовано понад 10 ворожих обстрілів

За добу (на ранок 16.12) російсько-окупаційні війська обстрілювали наших військових на різних ділянках фронту. За даними прес-центру штабу ООС, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» найбільше обстрілів було зафіксовано в передмісті Авдіївки. Тут ворог чотири рази гатив з автоматичних станкових та підствольних гранатометів, а також зі стрілецької зброї. Поблизу Опитного та Водяного, що на Приазов’ї, противник вів вогонь з гранатометів різних систем та стрілецької зброї. (читайте у «Голосі України» на 4 стор. >>> article/339809).

Повний випуск «Голосу України» від 17.12.2020 на сайті http://www.golos.com.ua

Повернутись до публікацій

Версія для друку