Сьогодні у «Голосі України»:

Катастрофа військового літака АН-26: з неба на землю і знову... на небо

Маємо дізнатися об’єктивну інформацію про причини трагедії під Харковом

У Нагірному Карабасі знову війна

Режим припинення вогню є успіхом на шляху до здобуття миру

У Маріуполі відкрили регіональне представництво Консультативної місії ЄС

 

Катастрофа військового літака АН-26: з неба на землю і знову... на небо

Сьогодні в Харкові, на Меморіалі Слави, проводжають в останню путь курсанта Віталія Ольхового, який помер у лікарні від важких травм, отриманих в авіакатастрофі літака АН-26 25 вересня неподалік від Чугуєва. Про це повідомив Харківський національний університет Повітряних Сил імені Івана Кожедуба на своїй сторінці у Фейсбуці. У Повітряних Силах ЗСУ в коментарі УНІАН зазначили, що про прощання з іншими загиблими інформація буде пізніше, оскільки ще не завершено ідентифікацію тіл усіх жертв авіакатастрофи. (читайте у «Голосі України» на 1-9 стор. >>> article/336377).

Маємо дізнатися об’єктивну інформацію про причини трагедії під Харковом

Верховна Рада викликає віце-прем’єра Олега Уруського на Годину запитань до уряду.

Погоджувальна рада

Погоджувальна рада керівників депутатських фракцій та груп під головуванням керівництва Верховної Ради розпочалася із хвилини мовчання за загиблими під час катастрофи літака АН-26 на Харківщині.

«25 вересня сталась жахлива трагедія. Ми втратили 26 діючих і майбутніх пілотів. Це велика втрата і для Міноборони, і для держави, і в першу чергу катастрофічна втрата для близьких та рідних. Від себе особисто та Верховної Ради хочу висловити співчуття рідним та близьким. (читайте у «Голосі України» на 1-2 стор. >>> article/336378).

У Нагірному Карабасі знову війна

Україна закликає Азербайджан та Вірменію повернутися до діалогу заради мирного врегулювання конфлікту і висловлює співчуття родичам та близьким загиблих.

З таким зверненням виступило МЗС України, реагуючи на повідомлення про початок військових дій між Азербайджаном та Вірменією в Нагірному Карабасі. До негайного припинення вогню та поновлення переговорів закликають також генсек ООН, Європейський Союз, Сполучені Штати Америки, Грузія, Франція, Молдова та ще низка країн і міжнародних організацій. (читайте у «Голосі України» на 1, 5 стор. >>> article/336346).

Режим припинення вогню є успіхом на шляху до здобуття миру

Президент України Володимир Зеленський під час робочої поїздки на Донеччину зустрівся з військовослужбовцями, які перебувають на передових позиціях.

А також оглянув КПВВ «Майорське» та провів на Донбасі нараду з питань роботи Тристоронньої контактної групи. (читайте у «Голосі України» на 3 стор. >>> article/336332).

У Маріуполі відкрили регіональне представництво Консультативної місії ЄС

Очікується, що цей центр підтримки сприятиме налагодженню тіснішої співпраці Донеччини з інституціями Європейського Союзу.

В урочистому відкритті взяли участь голова Представництва ЄС в Україні Матті Маасікас, віце-прем’єр-міністр України з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Ольга Стефанішина (на знімку), заступник міністра внутрішніх справ України Тетяна Ковальчук, голова Донецької облдержадміністрації Павло Кириленко, начальник Головного управління Нацполіції в Донецькій області Микола Семенишин. (читайте у «Голосі України» на 5 стор. >>> article/336345).

 

Повний випуск «Голосу України» від 29.09.2020 на сайті http://www.golos.com.ua

Повернутись до публікацій

Версія для друку