Сьогодні у «Голосі України»:

"Ти засівав це поле? Ні! То чому приїхав по врожай?.."

Нинішнього тижня розпочнеться розгляд проекту Держбюджету-2021

Дмитро Разумков: "Верховна Рада робить усе можливе і навіть більше, щоб мир був досягнутий"

Майбутнє, яке ми матимемо в державі, великою мірою залежить від роботи педагогів

Представлено основні фінансові показники наступного року

Володимир Зеленський: "У Одещини великий потенціал регіонального виробництва"

 

"Ти засівав це поле? Ні! То чому приїхав по врожай?.."

Земельний скандал на Вінниччині. На частину поля, що його орендує фермер Геннадій Муравель, з'явився ще один претендент - агрофірма "Хлібороб".

- Ми претендуємо тільки на три гектари землі, на які в нас є договори з її власниками, - каже директор агрофірми "Хлібороб" Євген Самодій. - Ще за 16 паїв судитимемося з фермером.

Як так сталося, що та сама земельна ділянка опинилася у користуванні одразу двох суб'єктів господарювання?

Конфлікт особливо загострився напередодні збирання врожаю. На скандальному полі фермер виростив соняшник. (читайте у «Голосі України» на 1 8 стор. >>> article/335725).

Нинішнього тижня розпочнеться розгляд проекту Держбюджету-2021

Погоджувальна рада (14 вересня 2020 року).

Нинішній пленарний тиждень буде досить напруженим. Головне питання - представлення урядом проекту Державного бюджету України на 2021 рік, що має відбутися у п'ятницю, 18 вересня. Також народні депутати хочуть напрацювати зміни до Регламенту, щоб не зупинився законодавчий процес у зв'язку зі збільшенням захворюваності на COVID-19. Розслаблятися, на жаль, ще зарано, адже у парламенті є нові випадки захворювань.

На початку Погоджувальної ради лідерів депутатських фракцій і груп та голів парламенських комітетів Голова Верховної Ради Дмитро Разумков поінформував про своє відрядження на минулому тижні до Литовської Республіки, зустрічі з керівництвом Литви та з Маршалком Сенату Польщі Томашем Гродзьким. (читайте у «Голосі України» на 1-2 стор. >>> article/335757).

Дмитро Разумков: "Верховна Рада робить усе можливе і навіть більше, щоб мир був досягнутий"

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков на брифінгу після Погоджувальної ради висловив сподівання, що упродовж нового пленарного тижня у парламенті політичні позиції не будуть превалювати над здоровим глуздом і парламент працюватиме ефективно.

На запитання журналістів, чи розглядатиме парламент окрему постанову щодо проведення місцевих виборів на Донбасі, Д. Разумков висловив сумнів, що постанову про проведення місцевих виборів може бути змінено. (читайте у «Голосі України» на 2 стор. >>> article/335758).

Майбутнє, яке ми матимемо в державі, великою мірою залежить від роботи педагогів

14 вересня Голова Верховної Ради Дмитро Разумков вручив премії Верховної Ради України педагогічним працівникам загальноосвітніх, професійно- технічних, дошкільних та позашкільних навчальних закладів.

Вітаючи педагогів у стінах парламенту, Д. Разумков зауважив, що раніше на передовій боротьби з COVID-19 були медики та правоохоронці, але з приходом першого вересня, опинились і педагоги. (читайте у «Голосі України» на 3 стор. >>> article/335761).

Представлено основні фінансові показники наступного року

Учора Кабінет Міністрів схвалив та передав на розгляд Верховної Ради проект держбюджету на 2021 рік.

 «Проект бюджету-2021 є реалістичним та збалансованим, ґрунтується на макроекономічному прогнозі, який було ухвалено урядом у липні нинішнього року. По суті, це бюджет можливостей для розвитку економіки та підтримки наших громадян і бізнесу в умовах «перезапуску» економіки після удару пандемії коронавірусної хвороби», — зазначив після засідання уряду міністр фінансів Сергій Марченко. (читайте у «Голосі України» на 3 стор. >>> article/335760).

Володимир Зеленський: "У Одещини великий потенціал регіонального виробництва"

Графік робочої поїздки Президента України Володимира Зеленського в Одеську область передбачав насамперед ознайомлення з перебігом робіт на об'єктах, що їх зводять за програмою "Велике будівництво".

Йдеться про реконструкцію державного підприємства "Одеський морський порт", будівництво багатофункціонального навчального центру для дітей у селищі Авангард Овідіопольського району, завершення реконструкції мосту через Хаджибейський лиман.

В. Зеленский ознайомився з перебігом реконструкції причалу No 7 Одеського морського порту. Міністр інфраструктури Владислав Криклій зазначив, що причал побудовано 1963 року і строк його експлуатації минув. (читайте у «Голосі України» на 3 стор. >>> article/335759).

 

Повний випуск «Голосу України» від 15.09.2020 на сайті http://www.golos.com.ua

Повернутись до публікацій

Версія для друку