Сьогодні у «Голосі України»:

День, коли закінчилась війна

Звернення Голови Верховної Ради України Дмитра Разумкова з нагоди 75-ї річниці закінчення Другої світової війни

Дозволять створювати військово-цивільні адміністрації об'єднаних територіальних громад

Проблеми на місцях має розв'язувати не тільки Президент

Ремонт доріг не зупиняється

Кандидат зобов'язаний внести заставу в 50 тисяч

 

День, коли закінчилась війна

Учора виповнилося 75 років відтоді, як Японія офіційно оголосила капітуляцію, що вважають днем завершенням Другої світової війни.

На історичному знімку, зробленому 2 вересня 1945 року, зафіксовано, як на борту американського лінкора "Міссурі" підписують Акт про беззастережну капітуляцію Японії. Під актом поставили підписи представники США та Великої Британії. Від імені СРСР капітуляцію Японії прийняв генерал-лейтенант українець Кузьма Дерев'янко, який народився на Черкащині. (читайте у «Голосі України» на 1, 5 стор. >>> article/335288).

Звернення Голови Верховної Ради України Дмитра Разумкова з нагоди 75-ї річниці закінчення Другої світової війни

75 років тому закінчилася одна з найстрашніших сторінок в історії людства - Друга світова війна. На превеликий жаль, українські землі стали місцем багатьох боїв, і ми втратили надто багато життів у цих битвах. (читайте у «Голосі України» на 1 стор. >>> article/335286).

Дозволять створювати військово-цивільні адміністрації об'єднаних територіальних громад

Ранкове засідання Верховної Ради України 2 вересня 2020 року.

Відкривши ранкове пленарне засідання, Голова Верховної Ради Дмитро Разумков нагадав, що другого вересня світ відзначає 75-ту річницю закінчення Другої світової війни. "Ця війна охопила багато континентів, багато держав і забрала багато життів, принесла багато горя. Лише в Україні вважаються загиблими вісім мільйонів громадян. Я хотів би всім нагадати: ми проходили різні етапи в нашій історії, але завжди перемагали. Впевнений, що і в подальшому буде саме так", - наголосив глава парламенту. Верховна Рада хвилиною мовчання вшанувала загиблих у Другій світовій війні. (читайте у «Голосі України» на 1-2 стор. >>> article/335284).

Проблеми на місцях має розв'язувати не тільки Президент

Полтаву з робочою поїздкою відвідав Президент України Володимир Зеленський.

З її проблемами він почав знайомитися ще під час приземлення в аеропорту, злітно-посадкова смуга якого перебуває у, м'яко кажучи, неналежному стані. На переконання глави держави, летовище в Полтаві має запрацювати повноцінно. Тож реконструкцію тієї смуги, на яку потрібно 425 мільйонів гривень, включать до другої частини програми "Велике будівництво". (читайте у «Голосі України» на 3 стор. >>> article/335271).

Ремонт доріг не зупиняється

Під час учорашньої робочої поїздки до Харківської області Президент України Володимир Зеленський оглянув з гелікоптера перебіг реконструкції доріг державного та місцевого значення в регіоні. Реконструкція здійснюється в межах Національної програми "Велике будівництво".

Цьогоріч на Харківщині планують відремонтувати 357 кілометрів автошляхів загального користування: 281 кілометр доріг державного значення та 76 кілометрів - місцевого значення. (читайте у «Голосі України» на 3 стор. >>> article/335273).

Кандидат зобов'язаний внести заставу в 50 тисяч

На черговому засіданні Центральної виборчої комісії, яке відбулося 1 вересня, Комісія постановила взяти до уваги, що на проміжних виборах народного депутата України в одномандатному виборчому окрузі No 208 (Чернігівська область), призначених на 25 жовтня 2020 року, грошова застава кандидата в народні депутати України, висунутого політичною партією в ОВО чи кандидата-самовисуванця, вноситься в розмірі десяти розмірів мінімальної заробітної плати, що з 1 вересня 2020 року становитиме 50 тисяч гривень. Про це повідомляє Відділ взаємодії зі ЗМІ секретаріату Центрвиборчкому. (читайте у «Голосі України» на 3 стор. >>> article/335274).

 

Повний випуск «Голосу України» від 03.09.2020 на сайті http://www.golos.com.ua

Повернутись до публікацій

Версія для друку