Сьогодні у «Голосі України»:

У державі сильні, потужні, надійні інституції, головною з яких, згідно з Конституцією, є Верховна Рада України

Проект бюджету має надійти не пізніше 15 вересня

Зворушливе свято Софійської Борщагівки

Головна мета - європейське майбутнє нашої країни

Настав час втілення реформ у реальне життя

Удосконалення законодавчих норм у сфері енергетичної безпеки України

 

У державі сильні, потужні, надійні інституції, головною з яких, згідно з Конституцією, є Верховна Рада України

Учора розпочала роботу четверта сесія Верховної Ради України дев'ятого скликання.

На урочистому відкритті нової сесії парламенту були присутні члени Кабінету Міністрів України та посадові особи, яких призначає і звільняє Верховна Рада, керівники іноземних дипломатичних представництв. У сесійній залі зареєструвалися 299 народних депутатів. Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков оголосив четверту сесію парламенту відкритою. У виконанні Національного академічного народного хору імені Г. Верьовки пролунав Державний гімн України.

Глава парламенту привітав педагогів, учнів, студентів, батьків з Днем знань. "Все, що ми робимо у цій залі - ми робимо для дітей", - сказав він, закликавши народних обранців керуватися цим і в своїй роботі. (читайте у «Голосі України» на 1-2 стор. >>> article/335182).

Проект бюджету має надійти не пізніше 15 вересня

Після завершення першого засідання четвертої сесії дев’ятого скликання Голова Верховної Ради Дмитро Разумков поспілкувався із журналістами.

Він привітав представників медіа з новим політичним сезоном та відзначив, що для народних депутатів це подвійне свято — початок нової сесії і річниця роботи у Верховній Раді дев’ятого скликання.

Відповідаючи на запитання, глава парламенту наголосив, що уряд повинен подати до законодавчого органу проект бюджету на 2021 рік до 15 вересня. «Ми будемо опрацьовувати його не лише на рівні профільного комітету, а й із залученням представників усіх комітетів, — сказав він. — Адже за цим кошторисом житиме не лише бюджетний комітет, а й вся країна. Тому кожен працюватиме за своїми напрямками над питаннями, які потрібно враховувати». (читайте у «Голосі України» на 2 стор. >>> article/335181).

Зворушливе свято Софійської Борщагівки

Учора Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков та голова парламентського Комітету з питань освіти, науки та інновацій Сергій Бабак узяли участь у відкритті реконструйованого Софіївсько-Борщагівського навчально-виховного комплексу "Спеціалізована школа І-ІІІ ступенів - загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів". (читайте у «Голосі України» на 3 стор. >>> article/335184).

Головна мета - європейське майбутнє нашої країни

"Європейська солідарність" іде на місцеві вибори для того, щоб захистити одну із ключових реформ нашої команди - децентралізацію. Її результати втілені в нові дороги, новий транспорт, відремонтовані школи та дитячі садки, освітлені вулиці...

Це відбувається тому, що ініційована нашою командою децентралізація дала гроші на місця в інтересах місцевих громад. Замало вступити до Європейського Союзу - важливо європейські стандарти впровадити і забезпечити в Україні. У великих і малих містах, в об'єднаних громадах", - на цьому під час з'їзду партії "Європейська солідарність" наголосив її лідер народний депутат Петро Порошенко. (читайте у «Голосі України» на 3 стор. >>> article/335186).

Настав час втілення реформ у реальне життя

На сьомому позачерговому з'їзді партії "Слуга народу" представили кандидатів на посади міських голів обласних центрів нашої країни.

Учасники зібрання також підтримали рішення йти на місцеві вибори 25 жовтня.

Працювати так, щоб не соромно було дивитися виборцям в очі. Таку пораду кандидатам на посади очільників міст дав Голова Верховної Ради Дмитро Разумков. "Хочу побажати всім нам в осінньому сезоні, щоб вистачило сил, наснаги, натхнення, бажання і головне - совісті. Совісті в тих обіцянках, які ми даємо, і які повинні виконати. Ті, хто йтиме нині до людей і пропонуватиме себе у ролі представників місцевої влади, повинні пам'ятати, що завтра потрібно буде виходити на вулицю та дивитися людям в очі", - сказав він. (читайте у «Голосі України» на 3 стор. >>> article/335183).

Удосконалення законодавчих норм у сфері енергетичної безпеки України

4 серпня 2020 року, в рамках заходів, спрямованих на вдосконалення законодавчого забезпечення розвитку реального сектору економіки, Інститутом законодавства Верховної Ради України проведено круглий стіл на тему: "Удосконалення законодавчих норм у сфері енергетичної безпеки України". (читайте у «Голосі України» на 4 стор. >>> article/335200).

 

Повний випуск «Голосу України» від 02.09.2020 на сайті http://www.golos.com.ua

Повернутись до публікацій

Версія для друку