Сьогодні у «Голосі України»:

Починається наступний крок для мільйонів юних громадян

Вітання Голови Верховної Ради України з нагоди Дня знань

Парламент потребує мудрості, зваженості й конструктивного діалогу

З нагоди Дня пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України

Вшанували полеглих воїнів

Такі трагедії не повинні повторитися

 

Починається наступний крок для мільйонів юних громадян

Хоч би які вітри наганяли хмари, а 1 вересня таки свято! Емоції першачків, хвилювання майбутніх випускників, які вже однією ногою - в іншому вирі життя. Однак це буде завтра, а сьогодні якесь надзвичайне піднесення наповнює груди і батьків, і дітей. Ось В'ячеслав уже вдруге перетне шкільний поріг чи віртуально, чи реально, але його богатирська вдача готова брати вершини знань. Побажаймо йому, всьому школярству наснаги на ученицькій дорозі.

До речі, за інформацією Міністерства освіти, в Україні сьогодні розпочинають навчання понад 4 мільйони 206 тисяч дітей. Із них 428,3 тисячі прийдуть у перший клас. (читайте у «Голосі України» на 1, 8 стор. >>> article/335141).

Вітання Голови Верховної Ради України з нагоди Дня знань

Дорогі педагоги, учні, студенти, батьки!

Прийміть мої вітання з нагоди всенародного свята - Дня знань!

Традиційно це свято відзначають 1 вересня, і ця дата збігається з початком нового навчального року. (читайте у «Голосі України» на 1 стор. >>> article/335135).

Парламент потребує мудрості, зваженості й конструктивного діалогу

В Україні стартує новий політичний сезон - розпочинає роботу нова, четверта сесія Верховної Ради України дев'ятого скликання. У період пандемії коронавірусу перед народними депутатами постає безліч і старих, і нових викликів - підставити плече державі у боротьбі з епідемією, не допустити колапсу і падіння вітчизняної економіки, зростання безробіття, забезпечити належний соціальний захист тим, хто не здатний самотужки потурбуватися про себе, не забувати про потреби обороноздатності, а також вчасно схвалити реалістичний Державний бюджет України на наступний 2021 рік. (читайте у «Голосі України» на 1-2 стор. >>> article/335143).

З нагоди Дня пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України

Звернення Голови Верховної Ради України Димтра Разумкова.

Шановні українці!

Дуже часто в історії нашої держави наставали часи, коли доводилося обстоювати право на самостійність зі зброєю в руках. Такі сторінки історії загартували Україну, зробили її сильнішою та впевненішою, але натомість забрали найцінніше - людські життя. (читайте у «Голосі України» на 3 стор. >>> article/335144).

Вшанували полеглих воїнів

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков разом із Президентом України Володимиром Зеленським та Прем'єр-міністром України Денисом Шмигалем узяв участь у церемонії вшанування пам'яті загиблих захисників біля Дзвону Пам'яті на території Міністерства оборони України.

Глава парламенту Дмитро Разумков, як повідомляє прес-служба апарату Верховної Ради, поклав квіти до Стіни пам'яті загиблих за Україну, які віддали своє життя, захищаючи її незалежність, суверенітет і територіальну цілісність (Київ, Михайлівський собор). (читайте у «Голосі України» на 3 стор. >>> article/335145).

Такі трагедії не повинні повторитися

Учора біля Верховної Ради України, на площі Конституції, вшановували пам'ять гвардійців 1-ї Президентської бригади оперативного призначення імені гетьмана Петра Дорошенка.

Ігор Дебрін, Дмитро Сластніков, Олександр Костина та Богдан Дацюк загинули п'ять років тому від розриву гранати, охороняючи громадський порядок під стінами парламенту. (читайте у «Голосі України» на 3 стор. >>> article/335146).

 

Повний випуск «Голосу України» від 01.09.2020 на сайті http://www.golos.com.ua

Повернутись до публікацій

Версія для друку