Сьогодні у «Голосі України»:

Львівська об'їзна з'єднає дороги міжнародного значення

Робоча група проаналізує звернення Леоніда Кравчука щодо виборів

Четверта сесія Верховної Ради дев'ятого скликання відкриється 1 вересня

Країну повинні зв'язувати якісні магістралі

Єврейську громаду закликали уникнути масового скупчення людей під час святкування Рош га-Шана в Умані

Продовжили карантин та заборонили в'їзд іноземців

 

Львівська об'їзна з'єднає дороги міжнародного значення

Верховна Рада України підтримала законопроекти, якими передбачається, зокрема, залучення 450 млн євро на будівництво доріг в Україні. Це 23 км автошляхів з двома смугами руху в кожному напрямі. Про це повідомив народний депутат Ростислав Тістик.

У Львівській ОДА зазначають: "Це буде нова дорога, категорії 1А, яка матиме чотири смуги руху, три мости, сім шляхо-проводів та три естакади. Північний об'їзд Львова скоротить час і відведе вантажні потоки від міста, з'єднуючи важливі автошляхи міжнародного значення: М-06 Київ - Чоп з М-09 Львів - Рава Руська, М-10 Львів - Краковець та М-11 Львів - Шегині за маршрутом з України в Польщу і далі до Західної Європи". (читайте у «Голосі України» на 1-2 стор. >>> article/335008).

Робоча група проаналізує звернення Леоніда Кравчука щодо виборів

Учора Комітет Верховної Ради з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування зібрався на засідання, аби заслухати позицію голови Тристоронньої контактної групи Леоніда Кравчука й обговорити питання постанови щодо місцевих виборів. (читайте у «Голосі України» на 1-2 стор. >>> article/335009).

Четверта сесія Верховної Ради дев'ятого скликання відкриється 1 вересня

Новий політичний сезон розпочнеться 1 вересня. Перше засідання Верховної Ради стартуватиме о 12.00, а вже з 2 вересня - у звичному режимі.

Як зазначив під час брифінгу голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія (на знімку), порядок денний ще визначатиметься. Проте серед важливих питань, за які одразу візьмуться, назвав підготовку Державного бюджету на наступний рік. (читайте у «Голосі України» на 2 стор. >>> article/335011).

Країну повинні зв'язувати якісні магістралі

Президент України Володимир Зеленський побував з робочим візитом на своїй малій батьківщині - у Дніпропетровській області. Про що не забув нагадати під час зустрічі із земляками. Крім найбільших підприємств регіону, він відвідав споруджувані й ті, що реконструюються, дороги та інші інфраструктурні об'єкти, які ввійшли в Національну програму "Велике будівництво". (читайте у «Голосі України» на 3 стор. >>> article/335012).

Єврейську громаду закликали уникнути масового скупчення людей під час святкування Рош га-Шана в Умані

Президент України Володимир Зеленський зустрівся з представниками іудейських релігійних організацій України та обговорив дотримання протиепідемічних обмежень під час святкування Рош га-Шана в Умані. Глава держави подякував присутнім за підтримку та молитву за мир в Україні, яка відбулась у День Незалежності. Про це повідомили в Офісі Президента України. (читайте у «Голосі України» на 3 стор. >>> article/335013).

Продовжили карантин та заборонили в'їзд іноземців

Кабінет Міністрів продовжив адаптивний карантин до 31 жовтня 2020 року.

Це рішення пов'язано з тим, що останнім часом в Україні щодня фіксують півтори-дві тисячі нових хворих на коронавірус.

"Ми перетнули позначку у 100 тисяч випадків захворюваності на коронавірус в Україні, у нас фактично по півтори-дві тисячі нових хворих що-дня. Нині ми розгортаємо й активно готуємо лікарні другої черги для прийняття хворих на коронавірус, закуповуємо додаткові апарати ШВЛ, готуємо стаціонарні джерела забезпечення кисню фактично біля кожного передбаченого для хворих на коронавірус ліжка, проводимо закупівлю медикаментів та засобів індивідуального захисту", - повідомив під час учорашнього засідання уряду Прем'єр-міністр Денис Шмигаль. Водночас епідеміологічна ситуація змушує уряд ухвалити рішення щодо продовження карантину ще на два місяці, щонайменше до 31 жовтня. "Адаптивний карантин дає змогу тримати баланс між карантинними обмеженнями та нормальним життям країни. Однак збільшення захворюваності впродовж останніх тижнів змушує діяти рішучіше", - зазначив глава уряду, додавши, що водночас майже до кінця вересня буде закрито в'їзд до України іноземних громадян. (читайте у «Голосі України» на 3 стор. >>> article/335014).

 

Повний випуск «Голосу України» від 27.08.2020 на сайті http://www.golos.com.ua

Повернутись до публікацій

Версія для друку