Сьогодні у «Голосі України»:

Країну оцінюють за станом свободи слова

Задля подолання рейдерства у земельній сфері

Експорт зернових сягнув 20 млн тонн

Чому у нас є літаки, але нічого не літає...

Впровадження інструментів прямої демократії в умовах цифровізації України

Закарпаття: Як усунути штучне блокування субвенцій

 

Країну оцінюють за станом свободи слова

Учора в Верховній Раді відбулися парламентські слухання на тему "Безпека діяльності журналістів в Україні: стан, проблеми і шляхи їх вирішення".

Заступниця Голови Верховної Ради Олена Кондратюк зазначила, що захід допоможе напрацювати ефективні механізми формування та реалізації державної інформаційної політики та вирішення проблем безпеки діяльності представників ЗМІ. Проводять його і як виконання наших зобов'язань у рамках Угоди про асоціацію з Європейським Союзом у площині свободи слова. (читайте у «Голосі України» на 1-2 стор. >>> article/323720).

Задля подолання рейдерства у земельній сфері

Комітет Верховної Ради з питань аграрної та земельної політики рекомендуватиме Верховній Раді ухвалити у другому читанні проекти законів "Про внесення змін до Земельного кодексу та деяких інших законодавчих актів щодо протидії рейдерству" (No 0858) та "Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо уточнення порядку передачі в оренду водних об'єктів у комплексі з земельними ділянками" (No 0853). (читайте у «Голосі України» на 1-2 стор. >>> article/323724).

Експорт зернових сягнув 20 млн тонн

З початку нинішнього маркетингового року Україна експортувала майже 20 млн тонн зернових культур, зокрема понад 11,8 млн тонн пшениці.

У тому числі продовольчої - майже 9 млн тонн, фуражної - понад 2,9 млн тонн, ячменю - 3,2 млн тонн, кукурудзи - 4,6 млн тонн, повідомляє Урядовий портал. (читайте у «Голосі України» на 1 стор. >>> article/323716).

Чому у нас є літаки, але нічого не літає...

Володимир Зеленський учора відвідав із робочою поїздкою Харківщину, де побував, зокрема, на Харківському авіаційному заводі, заводі імені Малишева.

Президент України Володимир Зеленський учора відвідав із робочою поїздкою Харківщину, де представив нового голову обласної державної адміністрації Олексія Кучера та ознайомився з роботою підприємств оборонно-промислового комплексу. (читайте у «Голосі України» на 3 стор. >>> article/323725)

Впровадження інструментів прямої демократії в умовах цифровізації України

Під головуванням Руслана Стефанчука відбулося перше засідання робочої групи з питань законодавчого впровадження інструментів прямої демократії (народовладдя).

Під головуванням Першого заступника Голови Верховної Ради України Руслана Стефанчука відбулося перше засідання робочої групи з питань законодавчого впровадження інструментів прямої демократії (народовладдя) як однієї із програмних настанов Президента України. У заході взяли участь народні депутати України, представники Центральної виборчої комісії, Міністерства цифрової трансформації України, а також наукової юридичної спільноти. (читайте у «Голосі України» на 3 стор. >>> article/323726)

Закарпаття: Як усунути штучне блокування субвенцій

Кошти державної субвенції, за які мали відремонтувати низку закладів освіти, соціальної сфери, впорядкувати населені пункти на Закарпатті, штучно блокують.

Закарпаття: Як усунути штучне блокування субвенцій

Про це заявили представники органів місцевого самоврядування Тячівського і Рахівського районів на Закарпатті. Наразі склалася така ситуація, що на рахунках Державного казначейства субвенційні гроші є, однак через внутрішні урядові документи та розпорядження використати їх для відповідних потреб на місцях не можуть. Народний депутат України Василь Петьовка, до виборчого округу якого і входять ці два гірські райони, зажадав від міністра фінансів втрутитися в ситуацію. (читайте у «Голосі України» на 3 стор. >>> article/323727)

 

Повний випуск «Голосу України» від 07.11.2019 на сайті http://www.golos.com.ua

Повернутись до публікацій

Версія для друку