Сьогодні у «Голосі України»:

Саме в дискусії народжується істина

Естонія за приєднання нашої країни до ЄС та НАТО

Керівника апарату Верховної Ради В’ячеслава Штучного представили очільникам структурних підрозділів

Як захистити ошуканих житлових інвесторів

На Донбас доставлено майже 20 тонн цільової гуманітарної допомоги

 

Саме в дискусії народжується істина

Днями Верховну Раду України відвідала велелюдна делегація Української академії лідерства. Студенти мали змогу поспілкуватися з Головою Верховної Ради України Дмитром Разумковим, дізнатися про механізми та специфіку законодавчої "кухні" зсередини, відчути себе в ролі народного депутата, пройшовши у сесійній залі процедури реєстрації та голосування за законопроект. Можливо, хтось із цих молодих людей незабаром потрапить до парламенту вже з депутатським мандатом. (читайте у «Голосі України» на 1-2 стор. >>> article/323604).

Естонія за приєднання нашої країни до ЄС та НАТО

Естонія підтримує повноцінне приєднання України до Євросоюзу та НАТО.

Про це вчора заявив глава естонського МЗС Урмас Рейнсалу на спільній прес- конференції з українським колегою Вадимом Пристайком у Києві, де перебував з візитом. "Естонія - відданий друг України і підтримує повне її приєднання до політичної сім'ї Європейського Союзу та НАТО на підставі відповідних реформ та трансформацій у країні", - зауважив Урмас Рейнсалу. (читайте у «Голосі України» на 1, 5 стор. >>> article/323588).

Керівника апарату Верховної Ради В’ячеслава Штучного представили очільникам структурних підрозділів

Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков представив В’ячеслава Штучного (на знімку), нового керівника апарату Верховної Ради України, очільникам структурних підрозділів апарату парламенту. За відповідну постанову про призначення В’ячеслава Штучного 20 вересня проголосувало 340 народних депутатів. (читайте у «Голосі України» на 3 стор. >>> article/323606).

Як захистити ошуканих житлових інвесторів

Комітет Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування провів слухання: "Захист інвестицій в житлову нерухомість та шляхи вирішення проблем постраждалих інвесторів". Участь у заході взяли народні депутати, представники центральних органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, забудовників, фінансових установ, професійних асоціацій, громадянського суспільства, інвестори, експерти та інші. (читайте у «Голосі України» на 3 стор. >>> article/323608)

На Донбас доставлено майже 20 тонн цільової гуманітарної допомоги

Генерал-лейтенант Сергій НАЄВ: «Стратегічні гуманітарні проекти військових стали надзвичайно ефективним та результативним сегментом відносин між громадою і Збройними Силами».

За останні місяці цього року в рамках стратегічної гуманітарної ініціативи українських військових «Допомога Схід» на Донбас доставлено майже 20 тонн цільової гуманітарної допомоги медичного призначення, яка оцінюється в суму 5,5 мільйона гривень. (читайте у «Голосі України» на 4 стор. >>> article/323593)

 

Повний випуск «Голосу України» від 05.11.2019 на сайті http://www.golos.com.ua

Повернутись до публікацій

Версія для друку