Сьогодні у «Голосі України»:

Держава розраховує на повноцінне повернення окупованих територій

Як уникнути подвійного оподаткування

НАТО вітає розведення сил, але наголошує на відповідальності РФ

Дмитро РАЗУМКОВ: "Парламент є одним із головних промоутерів реалізації 20 ключових завдань Східного партнерства до 2020 року"

Інвесторам дано сигнал про готовність відновлювати Донбас і встановлювати прозорі правила ведення бізнесу

 

Держава розраховує на повноцінне повернення окупованих територій

Учора за участю Президента України Володимира Зеленського у Маріуполі відбувся Форум єдності, присвячений інституціоналізації діалогу між суспільством та владою.

Програма Форуму єдності включала панельні дискусії за темами: "Від нескінченного майбутнього до планів на завтра. Гуманітарна політика України для збереження зв'язків з громадянами, які проживають на ТОТ", "Дороги для українців. Як інфраструктура України об'єднує громадян", "Інформаційна стратегія для України", "Дорога додому. Проект повернення громадян" тощо. (читайте у «Голосі України» на 1, 3 стор. >>> article/323423)

Як уникнути подвійного оподаткування

Ранкове засідання 30 жовтня

Верховна Рада ратифікувала Угоду між Урядом України та Урядом Малайзії про уникнення подвійного оподаткування та запобігання податковим ухиленням стосовно податків на доходи та Протоколу до неї (No 0002).

За словами заступника міністра фінансів Павла Ходаковського, ратифікація Угоди сприятиме уникненню подвійного оподаткування доходів фізичних та юридичних осіб, які виникають на території обох країн. Крім того, Угода спрямована на запобігання ухилення від сплати податків у сумі податкової дискримінації та на створення механізму щодо покращення співробітництва між податковими органами України та Малайзії. (читайте у «Голосі України» на 1-2 стор. >>> article/323429)

НАТО вітає розведення сил, але наголошує на відповідальності РФ

У НАТО вітають ініціативи з розведення сил на сході України, але наголошують, що і Росія повинна вивести всі свої війська з Донбасу.

Про це вчора заявив генсек Альянсу Єнс Столтенберг в Одесі на спільному брифінгу з віце-прем'єр-міністром з питань європейської і євроатлантичної інтеграції Дмитром Кулебою, який відбувся у рамках дводенного візиту Північноатлантичної ради в Україну. За його словами, в НАТО хотіли б, щоб наслідувався приклад певного прогресу в Станиці Луганській, але для цього ще треба багато зробити. "Ми вітаємо нові ініціативи і нову динаміку, яку започаткував Президент Зеленський, і ми підтримуємо ці зусилля. Водночас ми чітко говоримо, що РФ несе чітку відповідальність виконувати Мінські домовленості й відвести всі свої сили зі сходу України і припинити дестабілізацію", - додав генсек. (читайте у «Голосі України» на 1, 5 стор. >>> article/323432)

Дмитро РАЗУМКОВ: "Парламент є одним із головних промоутерів реалізації 20 ключових завдань Східного партнерства до 2020 року"

Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков зустрівся з представниками Бюро Парламентської асамблеї ЄС - Східні сусіди (ПА ЄВРОНЕСТ).

"Розвиток міжпарламентського виміру відносин з країнами-членами ПА ЄВРОНЕСТ дуже важливий як для України, так і для інших держав-учасниць", - підкреслив він. (читайте у «Голосі України» на 2 стор. >>> article/323430)

Інвесторам дано сигнал про готовність відновлювати Донбас і встановлювати прозорі правила ведення бізнесу

У Маріуполі пройшов Перший міжнародний інвестиційний форум "RE: THINK. Invest in Ukraine".

У заході взяли участь перші особи держави, представники українського та міжнародного бізнесу. Розмаїття тем, спікерів і локацій зробило цю подію по- справжньому знаковою не лише для нашої країни, а й для світової спільноти. Основною ідеєю форуму було показати світовим інвесторам готовність відновлювати Донбас і встановлювати прозорі правила ведення бізнесу в Україні. (читайте у «Голосі України» на 3 стор. >>> article/323338)

 

Повний випуск «Голосу України» від 31.10.2019 на сайті http://www.golos.com.ua

Повернутись до публікацій

Версія для друку