Сьогодні у «Голосі України»:

Пам'ять про тих, хто самовіддано рятував рідну землю, назавжди жива в наших серцях

Парламент переходить від турборежиму до плідних дискусій щодо законопроектів

У Брюсселі газові переговори

Ми готові до діалогу, але не до компромісів щодо територіальної цілісності

Роль жінки зросла й у державному управлінні

Капітуляції не станеться у жодному разі

 

Пам'ять про тих, хто самовіддано рятував рідну землю, назавжди жива в наших серцях

Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков спільно з Президентом України Володимиром Зеленським у День визволення України від фашистських загарбників вшанували пам'ять героїв, що загинули під час Другої світової війни. Урочиста церемонія покладання квітів відбулася біля могили Невідомого Солдата у Парку Вічної Слави. (читайте у «Голосі України» на 1 стор. >>> article/323323)

Парламент переходить від турборежиму до плідних дискусій щодо законопроектів

Погоджувальна рада лідерів депутатських фракцій і груп Верховної Ради України 28 жовтня 2019 року.

На початку Погоджувальної ради лідерів депутатських фракцій і груп Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков привітав співвітчизників із Днем визволення України від фашистських загарбників. Парламентарії вшанували хвилиною мовчання пам'ять загиблих під час Другої світової війни. "Сьогодні Україна, як ніхто, розуміє, що таке захищати землю, своїх людей, свою Батьківщину - і для нас це дійсно дуже важливі дати", - наголосив глава парламенту. (читайте у «Голосі України» на 1-2 стор. >>> article/323324)

У Брюсселі газові переговори

Учора в Брюсселі відбувся черговий раунд тристоронніх переговорів на політичному рівні ЄС-Україна-РФ щодо довгострокового транзиту газу територією України після 2019 року, повідомляють на сайті Єврокомісії. Нашу делегацію очолював голова НАК "Нафтогаз України" Андрій Коболєв, російську - голова "Газпрому" Олексій Міллер, європейську - віце-президент Єврокомісії та єврокомісар з питань енергії Марош Шефчович. (читайте у «Голосі України» на 1, 10 стор. >>> article/323301)

Ми готові до діалогу, але не до компромісів щодо територіальної цілісності

Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков у рамках робочого візиту до Ради Європи зустрівся з Генеральним секретарем Ради Європи Марією Пейчинович-Бурич. Дмитро Разумков подякував пані Пейчинович-Бурич за висловлену позицію щодо дотримання прав людини, особливо - на тимчасово окупованих територіях. "Фактично всі країни світу розуміють, що частина території - як на Донбасі, так і в Криму - це українські території. Я розумію, що механізми повернення цих територій відрізнятимуться, але і там, і там - найбільша цінність нашої держави - люди", - зазначив він. (читайте у «Голосі України» на 3 стор. >>> article/323328)

Роль жінки зросла й у державному управлінні

Заступниця Голови Верховної Ради України Олена Кондратюк узяла участь у дискусії на тему «Жінки в політиці та публічному дискурсі». Захід відбувся в рамках Європейської конференції глав парламентів держав-членів Ради Європи.

За її словами, сучасні тенденції свідчать про зростання ролі жінок у суспільному житті й державному управлінні. Досягнення збалансованої участі жінок та чоловіків у прийнятті політичних та громадських рішень також є одним із пріоритетів стратегії гендерної рівності Ради Європи 2018—2023 рр. (читайте у «Голосі України» на 3 стор. >>> article/323326)

Капітуляції не станеться у жодному разі

На цьому наголосив Президент України Володимир Зеленський під час свого перебування на сході. Протягом двох днів тривав візит очільника країни в місто Золоте, що на Луганщині. Воно належить до Попаснянського району, а до жовтня 2014 року входило до складу Первомайської міської ради. Глава держави зустрівся з місцевими мешканцями та військовослужбовцями на передовій. (читайте у «Голосі України» на 3 стор. >>> article/323327)

 

Повний випуск «Голосу України» від 29.10.2019 на сайті http://www.golos.com.ua

Повернутись до публікацій

Версія для друку