Сьогодні у «Голосі України»:

Дізнатися про проблеми людей із перших вуст

Ми боремося за територіальну цілісність, і лише з підтримкою зможемо пройти цей шлях

Економічні питання стали ключовими

На переговори з Путіним йти, тільки маючи сильну позицію

Роботу Інституту кібернетики висунуто на здобуття державної премії

Опубліковано Закон «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо захисту права власності»

 

Дізнатися про проблеми людей із перших вуст

Комітет Верховної Ради України з питань прав людини, деокупації та реінтеграції тимчасово окупованих територій у Донецькій, Луганській областях та Автономної Республіки Крим, міста Севастополя, національних меншин і міжнаціональних відносин вперше проводить виїзне засідання в Луганській та Донецькій областях, яке триватиме п'ять днів.

На КПВВ "Новотроїцьке" народні депутати ознайомилися з процедурою перетину лінії розмежування. Прикордонники розповіли про проблеми, які виникають у цьому процесі. Члени комітету наголосили на необхідності дотримання прав і свобод громадян України. (читайте у «Голосі України» на 1-2 стор. >>> article/323074)

Ми боремося за територіальну цілісність, і лише з підтримкою зможемо пройти цей шлях

Зустріч Голови Верховної Ради України Дмитра Разумкова з главами дипломатичних місій іноземних держав, акредитованих в Україні.

Під час зустрічі Голова парламенту звернув увагу на необхідні кроки з боку міжнародної спільноти, що сприятимуть врегулюванню збройного конфлікту та деокупації сходу України та Криму. (читайте у «Голосі України» на 1-2 стор. >>> article/323080)

Економічні питання стали ключовими

"Для мене велика честь взяти участь в інтронізації Імператора Нарухіто. Проведення стародавнього обряду в сучасній Японії є прикладом того, як в одній державі можуть співіснувати і глибока повага до традицій, і впровадження новітніх високих технологій для поліпшення життя кожної людини". На цьому вчора в рамках візиту до Японії наголосив Президент України Володимир Зеленський після закінчення інтронізації Імператора Нарухіто, у якій він брав участь разом із першою леді. Україна є однією з майже 200 країн, представники яких прибули в Токіо з нагоди церемонії. Володимир Зеленський став першим українським Президентом, запрошеним на інтронізацію. (читайте у «Голосі України» на 1, 5 стор. >>> article/323066)

На переговори з Путіним йти, тільки маючи сильну позицію

Які ризики закладені у "формулі Штайнмаєра" та Мінському протоколі, якими є перспективи врегулювання конфлікту на Донбасі, що для цього потрібно та чого не можна робити Україні? Про це йшлося під час круглого столу в Українському кризовому медіа-центрі, у якому взяли участь народні депутати та представники громадянського суспільства. (читайте у «Голосі України» на 2 стор. >>> article/323075)

Роботу Інституту кібернетики висунуто на здобуття державної премії

Розробками Інституту кібернетики імені В. Глушкова НАНУ користуються у різних галузях - від виробництва озброєнь до виробництва мультфільмів. Науковці допомагають розв'язувати прикладні й фундаментальні проблеми інформатизації суспільства. Про те, над чим працює дослідницька установа сьогодні, в інтерв'ю "Голосу України" розповів її директор, академік НАН України, професор Іван Сергієнко. (читайте у «Голосі України» на 4 стор. >>> article/323083)

Опубліковано Закон «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо захисту права власності» (читайте у «Голосі України» на 8-9 стор. >>> article/323085)

 

Повний випуск «Голосу України» від 23.10.2019 на сайті http://www.golos.com.ua

Повернутись до публікацій

Версія для друку