Сьогодні у «Голосі України»:

Кожен підпал - загроза не лише довкіллю, а й життю

Володимир Зеленський візьме участь у церемонії інтронізації Імператора Японії

Газом на зиму країна забезпечена

Як змусити роботодавців платити зарплати прозоро, а не в конвертах

Зробили перший крок до незалежності газотранспортної системи

Перший рівненський автобус "Іква" проходить сертифікацію

Бойовики продовжують гатити по Золотому

 

Кожен підпал - загроза не лише довкіллю, а й життю

Із настанням осені Україну огортає димом. Одні, особливо астматики, скаржаться на нестерпний сморід, інші продовжують свою чорну в прямому і переносному сенсі справу. Фермери масово спалюють стерню. На Запоріжжі люди з цього приводу навіть вийшли на протест, проте землекористувачі пояснили, що палили і будуть палити, бо, мовляв, пальне дороге, а отже, дискування влітає в копієчку. При цьому, щоправда, забувають, що такий "обробіток" завдає непоправної шкоди не лише довкіллю, а й самій землі, адже так втрачається дорогоцінний гумус. (читайте у «Голосі України» на 1, 7 стор. >>> article/323011)

Володимир Зеленський візьме участь у церемонії інтронізації Імператора Японії

Інвестиції Японії у розвиток інфраструктури України та результат наших реформ стали ключовими темами зустрічі українського Президента Володимира Зеленського та Прем'єр-міністра Японії Сіндзо Абе. Перемовини відбулися у рамках робочого візиту глави нашої держави до Токіо для участі в церемонії інтронізації Імператора Нарухіто, який розпочався учора й триватиме до 24 жовтня. (читайте у «Голосі України» на 1, 5 стор. >>> article/323020)

Газом на зиму країна забезпечена

У вітчизняних підземних газових сховищах накопичено 21,34 млрд кубічних метрів блакитного палива.

Як повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці глава компанії "Оператор ГТС України" Сергій Макогон, у сховища закачували як природний газ власного видобутку, так і імпортний, який постачається до країни за реверсними схемами з країн Європи. Крім того, за його словами, навесні цього року західні трейдери почали активно користуватися послугами українських сховищ і закачувати до них газ у режимі "митний склад". (читайте у «Голосі України» на 1 стор. >>> article/323021)

Як змусити роботодавців платити зарплати прозоро, а не в конвертах

У Комітеті Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів відбулося засідання робочої групи з доопрацювання до другого читання проекту закону України про внесення змін до Кодексу законів про працю України щодо усунення норм, які порушують права та законні інтереси роботодавців України (No 1233). (читайте у «Голосі України» на 2 стор. >>> article/323029)

Зробили перший крок до незалежності газотранспортної системи

Вечірнє засідання Верховної Ради України 18 жовтня 2019 року.

У п'ятницю народні депутати розглядали питання транспортування природного газу. Парламентарії проголосували за те, щоб наполовину скоротити строки внесення альтернативних законопроектів, а також застосували принцип "ad hoc" (відхилення від процедури) щодо розгляду та прийняття рішення. (читайте у «Голосі України» на 2 стор. >>> article/323027)

Перший рівненський автобус "Іква" проходить сертифікацію

Автобус "Іква", зібраний ТОВ "Рівненський автозавод" у селі Тараканів Дубенського району Рівненщини, нині перебуває на етапі сертифікації.

Після її завершення підприємство планує запустити серійне виробництво транспортних засобів (попередньо це буде наприкінці цього року).

Вартість автобуса "Іква" становитиме 120 тисяч доларів. Він дешевший, ніж закордонні автобуси такої ж місткості, які коштують 170-180 тисяч євро. (читайте у «Голосі України» на 7 стор. >>> article/323008)

Бойовики продовжують гатити по Золотому

За добу (станом на ранок 21.10) російські найманці 12 разів порушили режим припинення вогню.

Противник обстрілював позиції наших військових з озброєння БМП, гранатометів різних систем і стрілецької зброї.

За даними прес-центру штабу ООС, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» противник бив поблизу Богданівки, Водяного, Павлополя, Пищевика, Невельського, Пісків, Авдіївки, Новомихайлівки, Славного з гранатометів, великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї. (читайте у «Голосі України» на 9 стор. >>> article/322998)

 

 Повний випуск «Голосу України» від 22.10.2019 на сайті http://www.golos.com.ua

Повернутись до публікацій

Версія для друку