Сьогодні у «Голосі України»:

То мерзнемо, то мліємо, або Чиновницька недолугість

Викривачам корупції - юридичний захист і гарантії

Латвія підтримує нашу країну в питанні "Північного потоку-2"

Перші 50 днів нової Верховної Ради: ухвалено чимало рішень, але попереду ще більше роботи

 

То мерзнемо, то мліємо, або Чиновницька недолугість

У Сумах 15 жовтня взялися вмикати опалення у житлових багатоповерхівках - при 20 градусах тепла на вулиці.

Опалювальний сезон, як правило, розпочинається повідомленнями про холодні дитсадки, лікарні та пологові будинки. Цього ж року погода подарувала тепле бабине літо наприкінці жовтня, утім, це не завадило комунальникам потрапити на перші шпальти (хіба можна зривати графік!).

Щойно ми повідомили про загрозу замороження Нового Роздолу і Новояворівська на Львівщині, як отримали кардинально іншу інформацію. (читайте у «Голосі України» на 1, 4 стор. >>> article/322887)

Викривачам корупції - юридичний захист і гарантії

Ранкове засідання Верховної Ради України 17 жовтня 2019 року.

Відкриваючи ранкове пленарне засідання, Голова Верховної Ради Дмитро Разумков наголосив, що нині 50-й день роботи нового парламенту, тож вже можна підбити перші підсумки. "Ми з вами досить плідно працюємо і живемо дійсно в турборежимі, за що я всім вдячний. Ми за цей проміжок часу розглянули 209 законопроектів. Прийняли в цілому 56 законів. Думаю, з такою швидкістю навряд чи може сперечатися будь-яка з Верховних Рад, які були раніше. Тому сподіваюся, що і в подальшому ми працюватимемо так само швидко та якісно", - сказав голова парламенту. (читайте у «Голосі України» на 1-2 стор. >>> article/322914)

Латвія підтримує нашу країну в питанні "Північного потоку-2"

Необхідність розвитку міжпарламентської співпраці, координація дій у рамках "Східного партнерства", важливість ініціативи щодо створення в ПАРЄ постійної групи "Балтік плюс" - ключові теми зустрічі Президента України Володимира Зеленського із Спікером Сейму (парламенту) Латвійської Республіки Інарою Мурнієце. Перемовини відбулися у рамках офіційного візиту глави нашої країни до Риги в понеділок. Також латвійські парламентарії були задоволені тим, що понад 60% українців хочуть бути у Євросоюзі, й обіцяли підтримувати Україну на цьому шляху, інформує прес-служба українського лідера. (читайте у «Голосі України» на 1-24 стор. >>> article/322917)

Перші 50 днів нової Верховної Ради: ухвалено чимало рішень, але попереду ще більше роботи

Протягом перших п’ятдесяти днів роботи нова Верховна Рада зробила набагато більше, ніж деякі попередні скликання упродовж всієї своєї каденції. Таке переконання вчора під час брифінгу висловив глава парламенту Дмитро Разумков.

Спілкуючись із журналістами, він наголосив: підсумками перші результати назвати важко, адже все тільки починається. «Ми непогано працюємо — вся зала Верховної Ради, — зауважив її очільник. — Багато законопроектів приймається щодня. Сподіваюся, надалі ситуація не зміниться, а якщо й стануться зміни, то тільки в кращий бік». (читайте у «Голосі України» >>> article/322921)

 

Повний випуск «Голосу України» від 18.10.2019 на сайті http://www.golos.com.ua

Повернутись до публікацій

Версія для друку