Сьогодні у «Голосі України»:

Переговори в "нормандському форматі" можуть відкласти, якщо не буде розведення бойових сил або далі триватимуть обстріли

Зберегти і розвивати галузь! - закликають авіабудівники

Президент вручив посвідчення членам ЦВК

Митниця захищатиме інтелектуальну власність по-європейськи

В останній день жовтня відбудеться ЗНО для вчителів

Коли і як відбудеться розведення військ на Донбасі?

 

Переговори в "нормандському форматі" можуть відкласти, якщо не буде розведення бойових сил або далі триватимуть обстріли

Учора Президент Володимир Зеленський весь день працював у форматі прес- марафону. Перший десяток журналістів потрапив на розмову до глави держави о десятій годині ранку. Спілкування з представниками ЗМІ тривало аж до самого вечора. Говорили невимушено і розкуто. Питання ставили не завжди зручні, але й очільник країни у своїх відповідях не дотримувався суворої офіційності. Найбільше вітчизняні та іноземні журналісти цікавилися питаннями запровадження "формули Штайнмаєра" та перспективою наших майбутніх стосунків зі Сполученими Штатами Америки. Ішлося, звісно, й про події на сході. (читайте у «Голосі України» на 1-2 стор. >>> article/322696)

Зберегти і розвивати галузь! - закликають авіабудівники

Критичний стан авіаційної промисловості та необхідність здійснення рішучих і невідкладних кроків на шляху до її порятунку обговорювали учасники зібрання в рамках виставки "Зброя та безпека-2019".

Нагадаємо, хоча ще у червні минулого року Кабмін України ухвалив "Стратегію відродження вітчизняного авіабудування на період до 2022 року", жодних зрушень, крім хіба що намірів, порожніх меморандумів та обіцянок з боку держави, авіабудівники не відчули. Немає міністерства, або бодай державного комітету, бюро - назвіть як завгодно - які опікувалися б галуззю! Мабуть, тому вона не має навіть свого рядка у головному кошторисі країни. Про це говорили на Конференції авіаційної промисловості України. (читайте у «Голосі України» на 1, 6 стор. >>> article/322664)

Президент вручив посвідчення членам ЦВК

Президент України Володимир Зеленський вручив посвідчення новопризначеним членам Центральної виборчої комісії.

На зустрічі був присутній і Голова Верховної Ради Дмитро Разумков, який також привітав членів Центрвиборчкому з призначенням. Він наголосив на важливості долучення нового складу ЦВК до роботи над Виборчим кодексом і законопроектом стосовно референдуму (народовладдя). (читайте у «Голосі України» на 2 стор. >>> article/322697)

Митниця захищатиме інтелектуальну власність по-європейськи

Комітет Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики рекомендував прийняти у другому читанні проект закону "Про внесення змін до Митного кодексу України щодо захисту прав інтелектуальної власності під час переміщення товарів через митний кордон України" (No 1230). Рішення було ухвалено більшістю народних депутатів, присутніх на засіданні комітету, яке відбулося в середу. (читайте у «Голосі України» на 3 стор. >>> article/322667)

В останній день жовтня відбудеться ЗНО для вчителів

31 жовтня відбудеться незалежне тестування професійних компетентностей учасників сертифікації педагогічних працівників.

Пілотний проект сертифікації вчителів початкових класів в Україні стартував поточного року. Його мета - виявити та стимулювати педагогів із високим рівнем професійної майстерності, які володіють методиками компетентнісного навчання і новими освітніми технологіями та сприяють їх поширенню. Для участі в сертифікації зареєструвалось 859 педагогів. (читайте у «Голосі України» на 4 стор. >>> article/322659)

Коли і як відбудеться розведення військ на Донбасі?

Розведення військ на ділянці "Золоте і (окуповане) Петрівське" так і не відбулося. Основна причина - бойовики регулярно обстрілюють цю ділянку фронту.

Тим часом, за словами заступника командувача ООС генерал-майора Богдана Бондаря, ЗСУ повністю готові до цього процесу. (читайте у «Голосі України» на 6 стор. >>> article/322663)

 

Повний випуск «Голосу України» від 11.10.2019 на сайті http://www.golos.com.ua

Повернутись до публікацій

Версія для друку