Сьогодні у «Голосі України»:

Це війна. Втрати були, є і будуть

Урок від Голови Верховної Ради

Народні депутати затвердили програму дій уряду

Жодних пільг для військових не скасовуватимуть

Внесок кожного воїна не повинен бути недооцінений

Нацбанк закликає не хвилюватися через коливання гривні

 

Це війна. Втрати були, є і будуть

Розвідник на псевдо "Товариш" говорить вишуканою літературною українською мовою. Йому 26 років. Каже, що на передовій уже тричі святкував свій день народження. Він спокійний і розважливий. Для початку пригостив нас кавою, млинцями і домашнім салом, яке потрапило сюди, на позиції біля Майорська, з окупованої території, де залишилися його родичі. (читайте у «Голосі України» на 1, 12 стор. >>> article/322486)

Урок від Голови Верховної Ради

Другий місяць у приміщенні парламенту діє Освітній центр Верховної Ради. Діти, які приходять сюди на екскурсії, мають дізнатися більше про роботу єдиного законодавчого органу влади. Для них тут розробили спеціальний навчальний курс. Іноді до такої роботи долучаються народні депутати.

А от учням 6В класу київської романо-германської гімназії No 123 пощастило - для них урок провів Голова Верховної Ради Дмитро Разумков (на знімку). Спілкувалися у вільному форматі. Питання ставили невимушено і відчувалося, що без попередньої підготовки та підказок дорослих. Очільник парламенту на дитячу цікавість реагував з гумором, але відповідав серйозно. (читайте у «Голосі України» на 1-2 стор. >>> article/322522)

Народні депутати затвердили програму дій уряду

Вечірнє засідання Верховної Ради України 4 жовтня 2019 року.

Народні депутати затвердили програму дій уряду

Наприкінці минулого сесійного тижня народні депутати розглянули і затвердили Програму діяльності Кабінету Міністрів. Відповідно до вимог чинного законодавства, урядом її внесено на розгляд Верховної Ради 29 вересня, повідомив Голова Верховної Ради Дмитро Разумков. (читайте у «Голосі України» на 2 стор. >>> article/322525)

Жодних пільг для військових не скасовуватимуть

Президент України Володимир Зеленський провів зустріч, присвячену питанням безпеки та оборони.

На ній були присутні начальник Генерального штабу - Головнокомандувач Збройних Сил України Руслан Хомчак, міністр оборони Андрій Загороднюк, Голова СБУ Іван Баканов, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, міністр закордонних справ Вадим Пристайко, помічник Президента Андрій Єрмак та інші.

Учасники обговорили безпекову ситуацію на Донбасі, зокрема в районі населених пунктів Золоте та Петрівське, де заплановано розведення військ. (читайте у «Голосі України» на 3 стор. >>> article/322478)

Внесок кожного воїна не повинен бути недооцінений

У Комітеті Верховної Ради з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів відбулась робоча нарада щодо стану соціального захисту ветеранів.

Захід проходив під головуванням очільника комітету Галини Третьякової та за участі представників Кабінету Міністрів, посольств Великої Британії та США в Україні, громадських організацій тощо.

Нині в комітеті триває робота над новим проектом закону про статус ветеранів в Україні, тож висловлені пропозиції, зокрема від наших міжнародних партнерів, будуть дуже корисні, зауважила Галина Третьякова. (читайте у «Голосі України» на 3 стор. >>> article/322480)

Нацбанк закликає не хвилюватися через коливання гривні

Коливання курсу гривні, що спостерігається останнім часом, є закономірним процесом, враховуючи політику гнучкого курсоутворення, що проводиться Національним банком України. Про це днями під час спільного брифінгу з Прем'єр-міністром України Олексієм Гончаруком заявив очільник НБУ Яків Смолій. (читайте у «Голосі України» на 5 стор. >>> article/322477)

 

Повний випуск «Голосу України» від 08.10.2019 на сайті http://www.golos.com.ua

Повернутись до публікацій

Версія для друку