Сьогодні у «Голосі України»:

Шоста осінь на териконах

Органи влади не оновлювалися протягом багатьох років, а будь-який механізм має змінюватися та модернізуватися

Такого темпу роботи Верховної Ради, мабуть, ще не було

Ринок сільгоспугідь: внесено сім альтернативних законопроектів

Мета спільної діяльності - забезпечити населенню доступ до якісної медичної допомоги

 

Шоста осінь на териконах

Війна триває... Щодня ми чуємо про обстріли, загиблих і поранених. На лінії фронту будні майже такі, як і на мирній території, тільки тут стріляють, ранять і вбивають. Біля Мар'їнки солдати продовжують копати окопи у донбаському сланці (замість картоплі вдома), готують криницю до зими, рубають дрова, чергують на спостережнику...

У позиційній війні солдатська робота - копати.

Коли їдеш на передню лінію, чи лінію розмежування, чи лінію фронту, чи на "нуль" - як кому більше подобається - навколо чудовий і гарний Донбас... Ліси, річки, яри ранком вкриті туманом. Листя зелене, жовте й червоне. Тиша, зачарованість і спокій... І на фронті - теж бабина осінь, шоста осінь війни, подеколи кривава. (читайте у «Голосі України» на 1, 8 стор. >>> article/322270)

Органи влади не оновлювалися протягом багатьох років, а будь-який механізм має змінюватися та модернізуватися

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков у інтерв'ю парламентському телеканалу "Рада" дав відповіді на питання, які турбують суспільство. Спілкуючись із директором телеканалу Володимиром Лехом, очільник головного законодавчого органу влади розповів про те, як працюють народні депутати і на що громадянам варто сподіватися найближчим часом. Д. Разумков також окреслив, які питання вважає пріоритетними і які, на його думку, потребують нагального вирішення. А от над законом про ринок землі, наприклад, каже глава парламенту, необхідно працювати скрупульозно (читайте у «Голосі України» на 1, 3 стор. >>> article/322264)

Такого темпу роботи Верховної Ради, мабуть, ще не було

Погоджувальна рада

Парламент працює у досить непоганому темпі - за минулий пленарний тиждень Верховна Рада ухвалила 21 закон у цілому, сім - у першому читанні, відзначив на початку Погоджувальної ради лідерів депутатських фракцій і груп та голів парламентських комітетів Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков. "Такого темпу роботи Верховної Ради, мабуть, ще не було", - сказав глава парламенту, висловивши сподівання, що Верховна Рада працюватиме у такому темпі й надалі, без втрати якості. (читайте у «Голосі України» на 1-2 стор. >>> article/322265)

Ринок сільгоспугідь: внесено сім альтернативних законопроектів

Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков на брифінгу після Погоджувальної ради високо оцінив роботу нового парламенту дев’ятого скликання, який працює вже місяць.

«Ми доволі комплексно та консолідовано працюємо над тими чи іншими законопроектами та ініціативами, — сказав глава парламенту. — Думаю, що такої роботи депутатів не було ніколи. Досить часто чую критику, що ми дуже швидко працюємо. Так, іноді виникають якісь проблеми, є якісь помилки. Але хто нічого не робить — той і не робить помилок. А по-друге, ми вже бачили практику, коли нічого не робили... Тому я дуже задоволений ефективною роботою практично всіх політичних сил та народних депутатів України. Є законопроекти, які підтримуються всіма фракціями та політичними групами в залі Верховної Ради, і результати — 300, 320, 340, 350. Це неможливо набрати однією політичною силою, яка мене делегувала на посаду Голови Верховної Ради. Це завдяки комплексній роботі всіх політичних партій, які є в Раді. Тому, сподіваюся, й надалі збережеться ефективна робота». (читайте у «Голосі України» на 3 стор. >>> article/322291)

Мета спільної діяльності - забезпечити населенню доступ до якісної медичної допомоги

Головним питанням на засіданні Комітету Верховної Ради України з питань здоров'я нації, медичної допомоги та медичного страхування були пропозиції до проекту Держбюджету-2020. Під час засідання під перехресний вогонь народних обранців та представників громадських організацій потрапили запрошені на зустріч заступник міністра фінансів Юрій Джигир і міністр охорони здоров'я Зоряна Скалецька. (читайте у «Голосі України» на 4 стор. >>> article/322271)

 

Повний випуск «Голосу України» від 02.10.2019 на сайті http://www.golos.com.ua

Повернутись до публікацій

Версія для друку