Сьогодні у «Голосі України»:

Ми готові до поглиблення відносин та конструктивної взаємодії з Японією

Володимир Зеленський діаспорі: "Ви справді наші лобісти"

Реформам - надійне юридичне підгрунтя

Гравці ринку криптовалют хочуть вийти на "світло"

Очевидний агресор досі маскується посередником

 

Ми готові до поглиблення відносин та конструктивної взаємодії з Японією

Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков провів зустріч із делегацією Палати представників Парламенту Японії на чолі з Головою Парламентської Асоціації дружби "Японія-Україна" Ейсуке Морі.

Глава українського парламенту подякував гостям з Японії за підтримку в питаннях міжнародного та економічного спрямувань: "Хочу подякувати за сталу, постійну та ефективну підтримку. У міжнародних та економічних питаннях, що пов'язані з реформуванням нашої держави, в питаннях територіальної цілісності та повернення тимчасово окупованих територій. За позицію, пов'язану з анексованим Кримом та окупованим Донбасом". (читайте у «Голосі України» на 1-2 стор. >>> article/322016)

Володимир Зеленський діаспорі: "Ви справді наші лобісти"

Президент України Володимир Зеленський очікує, що його зустріч із Президентом Сполучених Штатів Америки Дональдом Трампом буде продуктивна. "Я думаю, що в нас буде предметна, потужна зустріч", - сказав глава держави в Нью-Йорку 23 вересня під час зустрічі з представниками української громади в США, повідомляє прес-служба Президента. Він наголосив, що Україні потрібна підтримка Сполучених Штатів. Також Володимир Зеленський висловив сподівання, що зустріч у "нормандському форматі" відбудеться найближчим часом. (читайте у «Голосі України» на 1, 7 стор. >>> article/321968)

Реформам - надійне юридичне підгрунтя

Масштабний міжнародний юридичний форум відкрився у Харкові 24 вересня.

У Національному юридичному університеті ім. Ярослава Мудрого зібралися правники з 30 країн.

Першого дня форуму його гостями та учасниками стали Перший заступник Голови Верховної Ради України Руслан Стефанчук, Голова Конституційного Суду України Олександр Тупицький, керівники профільних міністерств та відомств нашої держави, міста Харкова та Харківської області. (читайте у «Голосі України» на 2 стор. >>> article/322017)

Гравці ринку криптовалют хочуть вийти на "світло"

Законодавче врегулювання блокчейн-галузі, цифрових активів та криптовалют, впровадження блокчейн-технологій у різних сферах життя обговорили учасники круглого столу, що відбувся у Верховній Раді за ініціативою міжфракційного депутатського об'єднання "BlockchainUkraine". У дискусії взяли участь народні депутати України, провідні експерти ІТ-бізнесу, представники юридичних та консалтингових компаній. І хоча для багатьох людей такі поняття, як блокчейн та криптовалюта є малозрозумілими чи навіть сюрреалістичними, потенціал впровадження таких інновацій дуже великий. І є одним із елементів "держави у смартфоні". (читайте у «Голосі України» на 2 стор. >>> article/322018)

Очевидний агресор досі маскується посередником

У Росії відкрито ще один фронт. Внутрішній. Шамани-воїни потяглися до Москви з Якутії, щоб провести обряд екзорцизму й вигнати "демона-Путіна". Цілителі кажуть: надто багато мракобісся сидить у кремлівському дідусі, від чого страждають і світ, і Росія. Ідуть одне за одним і луплять в усі бубни. Їм шиють тероризм, переворот країни обрядом Вуду... Але ж насправді це чергова спроба нормальних людей достукатися до своїх земляків ритмом миру і чесного слова. І вигнати з Кремля дух війни.

Андрій КАЗАНЦЕВ (Москва, активіст, керівник проектів): - Уперше я поїхав до України в 2004 році, в Одесу. Це було абсолютно приголомшливе, миле, добре місце, що залишило в мене найкращі спогади на все життя. Ті вулиці, та атмосфера і, найголовніше, ті люди: їхній підхід до життя, їхній позитив, гумор, доброта - я полюбив Одесу з першого погляду. Ми мешкали у старому районі, в будинку на кілька квартир, де двері у квартири завжди були навстіж відкриті в загальний коридор, і кожен сусід привітно вітався, проходячи повз наші двері, хоча й не знав нас. Для мене, москвича, це було більш ніж дивно й неймовірно контрастувало з московськими завжди зачиненими залізними дверима за сімома замками, до яких я звик. (читайте у «Голосі України» на 5 стор. >>> article/322014)

 

Повний випуск «Голосу України» від 25.09.2019 на сайті http://www.golos.com.ua

Повернутись до публікацій

Версія для друку