Сьогодні у «Голосі України»:

Сміливі люди, які приходять на допомогу кожному громадянину

Генасамблея ООН внесла українське питання у порядок денний

Нові "швидкі" рятуватимуть життя, коли відлік іде на хвилини

Нацбанк дав добро на злиття двох банків

Зруйнувати "скріпи" може тільки щось ізсередини

Позбавили волі, але не позбавили честі та гідності

 

Сміливі люди, які приходять на допомогу кожному громадянину

Президент України Володимир Зеленський та Голова Верховної Ради Дмитро Разумков привітали рятувальників із професійним святом та відзначили лауреатів Всеукраїнської акції "Герой-рятувальник року".

Під час урочистостей до Дня рятівника, які відбулися на подвір'ї Маріїнського палацу в Києві, глава держави наголосив, що рятувальники - сміливі люди, які захищають Батьківщину на сході та приходять на допомогу кожному громадянину в усіх куточках України. (читайте у «Голосі України» на 1-2 стор. >>> article/321729)

Генасамблея ООН внесла українське питання у порядок денний

Генеральна Асамблея ООН включила пункт про ситуацію на окупованих українських територіях у порядок денний сесійного тижня на рівні лідерів держав і урядів, який розпочнеться 23 вересня. Про це повідомило Постійне представництво України при ООН у Твіттері. Речник Постійного представництва України при ООН Олег Ніколенко у Фейсбуку назвав цю подію "незначною, але процедурною перемогою". За його словами, це рішення ухвалили 65 голосами "за", "проти" - 17. (читайте у «Голосі України» на 1, 5 стор. >>> article/321724)

Нові "швидкі" рятуватимуть життя, коли відлік іде на хвилини

У День безпеки пацієнта, запроваджений указом Президента України, Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков передав медичним установам та ОТГ з 15 областей України ключі від 20 новеньких авто швидкої медичної допомоги.

Це вже третій транш передання вітчизняним медичним закладам сучасних "швидких" із новітнім устаткуванням, яке рятує життя людей, що реалізується у рамках проекту Фонду Ріната Ахметова "200 швидких для України" за ініціативою Президента України. (читайте у «Голосі України» на 2 стор. >>> article/321733)

Нацбанк дав добро на злиття двох банків

"Дозвіл надано 12 вересня 2019 року згідно з положеннями Закону України "Про спрощення процедур реорганізації та капіталізації банків". Унаслідок реорганізації АТ "Альфа-Банк" стане правонаступником усіх прав та обов'язків АТ "Укрсоцбанк" стосовно його клієнтів та контрагентів. АТ "Альфа-Банк" у порядку правонаступництва набуде всіх прав за переданими йому активами, а також набуде обов'язків боржника за вимогами кредиторів (вкладників) за переданими зобов'язаннями без необхідності внесення змін до відповідних договорів", - інформує Нацбанк. (читайте у «Голосі України» на 4 стор. >>> article/321716)

Зруйнувати "скріпи" може тільки щось ізсередини

Антивоєнний пікет у Санкт-Петербурзі.

У Кремлі знову заявили про небезпеку ядерної війни. І те, що Путін може запустити ракету в будь-якому напрямку, знають усі. І аж ніяк не Крим, який окупаційна влада хоче перейменувати на Тавриду, є сакральною територією Росії (вкрадена територія, хоч як її називай, своєю землею не стане). Сакральна територія РФ - це зона агресії, неоголошеної війни, сліз матерів,.. якою якась частина росіян пишається, а якась - відрікається. Але чомусь віриться, що зруйнувати "скріпи" може тільки щось ізсередини. І це буде закономірним фіналом будівництва російського рейха, куди досі повертаються вбитими солдати без честі. (читайте у «Голосі України» на 9 стор. >>> article/321713)

Позбавили волі, але не позбавили честі та гідності

Перебуваючи в російських тюрмах, саме на цьому стояв український політв'язень Володимир Балух. І хоч така принципова позиція дорого коштувала, тепер він, повернувшись до України, з гордістю може підтвердити - його не зламали і він готовий іти далі, зокрема й в обстоюванні прав інших наших заручників Кремля. Про це Володимир заявив на прес-конференції, що відбулася в Українському кризовому медіа-центрі. В заході також взяли участь адвокат Володимира Балуха Дмитро Дінзе, координаторка Кримської правозахисної групи Ольга Скрипник та архієпископ Сімферопольський і Кримський Климент. (читайте у «Голосі України» на 11 стор. >>> article/321719)

 

Повний випуск «Голосу України» від 18.09.2019 на сайті http://www.golos.com.ua

Повернутись до публікацій

Версія для друку