19 лютого 2020
1430

Представникам засобів массової інформації необхідно акредитуватися на подію

Акредитуватися

Засідання Комітету Верховної Ради України з питань гуманітарної та інформаційної політики (м.Київ, вул. Садова, 3а, кімн. 1016).

 

Порядок денний

 

І. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

 

Про проект Закону про українську жестову мову (реєстр. № 2340 від 29.10.2019, внесений н.д. Борзовою І.Н.).

 

ІІ. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

 

Про проект Закону про приєднання України до Другого протоколу до Гаазької конвенції про захист культурних цінностей у разі збройного конфлікту 1954 року (реєстр. № 0036 від 04.02.2020, внесений Зеленським В.О. (Президент України).

 

Про проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо спрощення доступу до безоплатної правової допомоги дітей та осіб з інвалідністю та підвищення якості її надання (реєстр. № 2704 від 28.12.2019, внесений Гончаруком О.В. (Кабінет Міністрів України).

 

ІІІ. Інші питання:

 

 Про створення робочої групи з напрацювання законодавчих ініціатив, спрямованих на врегулювання питань реалізації прав дітей у сфері надання послуг з охорони здоров’я.

 

Про виїзне засідання Комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики з метою ознайомлення із ситуацією щодо функціонування  Київської студії хронікально-документальних фільмів «Укркінохроніка» (вулиця Коновальця, 18) та ДП «Національна кінематика України» (вул. Кіото, 27) (4 березня 2020 року).

 

Різне.

 

Вхід працівників ЗМІ за картками акредитації


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування