Засідання Комітету Верховної Ради України з питань гуманітарної та інформаційної політики

Прес-служба Апарату Верховної Ради України
19 лютого 2020, 14:30

Засідання Комітету Верховної Ради України з питань гуманітарної та інформаційної політики (м.Київ, вул. Садова, 3а, кімн. 1016).

 

Порядок денний

 

І. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

 

Про проект Закону про українську жестову мову (реєстр. № 2340 від 29.10.2019, внесений н.д. Борзовою І.Н.).

 

ІІ. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

 

Про проект Закону про приєднання України до Другого протоколу до Гаазької конвенції про захист культурних цінностей у разі збройного конфлікту 1954 року (реєстр. № 0036 від 04.02.2020, внесений Зеленським В.О. (Президент України).

 

Про проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо спрощення доступу до безоплатної правової допомоги дітей та осіб з інвалідністю та підвищення якості її надання (реєстр. № 2704 від 28.12.2019, внесений Гончаруком О.В. (Кабінет Міністрів України).

 

ІІІ. Інші питання:

 

 Про створення робочої групи з напрацювання законодавчих ініціатив, спрямованих на врегулювання питань реалізації прав дітей у сфері надання послуг з охорони здоров’я.

 

Про виїзне засідання Комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики з метою ознайомлення із ситуацією щодо функціонування  Київської студії хронікально-документальних фільмів «Укркінохроніка» (вулиця Коновальця, 18) та ДП «Національна кінематика України» (вул. Кіото, 27) (4 березня 2020 року).

 

Різне.

 

Вхід працівників ЗМІ за картками акредитації