Голова Верховної Ради України О.Мороз привітав працівників радіо, телебачення та зв´язку  України

Працівникам радіо, телебачення

та зв´язку  України

Шановні друзі!

 Щиросердно вітаю з професійним святом усіх тих, хто своєю творчою працею у сфері радіо, телебачення та галузі зв´язку кожного дня відкриває  громадянам України надійне вікно у широкий інформаційний світ.

Комунікація завжди була визначним явищем в становленні та розвитку суспільства, запорукою його інтелектуальної та технологічної могутності. Сьогодні завдяки вражаючим успіхам науково-технічного прогресу інформаційний ресурс набув, без перебільшення, вирішального впливу на подальше впевнене просування людства до вершин цивілізованості, прогресу і демократії.

Ось чому люди, чиїм фаховим обов´язком є налагоджувати надійний зв´язок між різними складовими суспільства, забезпечувати їх оперативною та неупередженою інформацією, виконують одну з найпочесніших і найнеобхідніших громадянських місій. Ви ділом утверджуєте відкритість людського спілкування та вільний, демократичний обмін знанням, встановлюєте надійну комунікацію країни зі світом, підтримуєте інформаційну безпеку нашої держави. Крім того, сучасна галузь зв´язку та сфера інформатизації відіграють виключно впливову роль в інноваційному розвитку держави, є важливим чинником її впевненого соціально- економічного зростання, успішного входження до світової інформаційної спільноти.

Досягнуті успіхи - це, насамперед, результат Вашого високого професіоналізму, клопіткої роботи по опануванню сучасними науковомісткими технологіями та технічними засобами, новими підходами до організації праці у відповідності до вимог міжнародних стандартів, зрілого почуття відповідальності перед суспільством.

Верховна Рада України буде і надалі постійно опікуватись законодавчим забезпеченням незалежності інформаційного простору країни, створення необхідних інтелектуальних та матеріально-технічних умов для успішного функціонування внутрішніх та міжнародних комунікацій, утвердження свободи слова та об´єктивності інформації.

Щиро бажаю Вам, дорогі друзі, доброго здоров´я, щастя і благополуччя, надійного, безперебійного і ефективного інформаційного сполучення на благо людей та України.

 

З повагою                                                                                                                                                                                              О.МОРОЗ  

 

Повернутись до публікацій

Версія для друку

Ще за розділом

“Повідомлення ”

29 серпня 2022 20:00
02 червня 2022 11:20
22 лютого 2022 12:30
23 листопада 2021 12:04
22 вересня 2021 13:40
24 серпня 2021 15:06
20 липня 2021 15:28
20 липня 2021 10:06
19 липня 2021 17:58
16 липня 2021 12:51