Привітання Голови Комітету Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування Андрія Клочка з нагоди Дня місцевого самоврядування

Інформаційне управління Апарату Верховної Ради України
07 грудня 2021, 13:25

 

Шановні сільські, селищні, міські голови, депутати місцевих рад, службовці, працівники і ветерани системи місцевого самоврядування, представники наукових і навчальних закладів, муніципальної громадськості!

Щиро вітаю Вас  із нашим спільним державним  святом – Днем місцевого самоврядування та користуючись цією чудовою нагодою хочу ще раз запевнити у всілякій підтримці Ваших зусиль і відповідальної праці з практичної реалізації ключової для нашої країни реформи децентралізації влади, покликаної наповнити новим змістом роботу всіх ланок державного  механізму та отримати якісно вищий рівень життя в наших громадах і регіонах.

Нехай успіх і доля завжди будуть прихильними до Вас як у професійній діяльності, так і на життєвому шляху. Бажаю Вам і Вашим родинам міцного здоров‘я, людського щастя, щедрого достатку, творчих звершень і здобутків на благо рідної України!