«Підприємство справдило на мене велике враження, це український виробник одноразового посуду з кукурудзяного крохмалю. Ззовні та на дотик посуд виглядає дуже схожим на пластик. Але на відміну від пластику, посуд з кукурудзяного крохмалю може повністю розкластися за 2 роки. Клієнтами компанії вже є відомі українські ресторани, готелі, служби доставки. А також компанії з Бельгії, Естонії, інші європейські країни. Такий екологічний посуд не просто світовий тренд, в якому рухається молодь та поступово рухається наша держава. Це про відповідальність», - зазначила Галина Янченко.
«Єдине, за що щемить і у мене, і у Валерії Кузьменко, яка є ідейним натхненником та засновником цієї компанії, що на сьогоднішній день такий сучасний та екологічний посуд під українським брендом виробляється в Китаї. Тому що в Україні поки що налагодити таке власне виробництво достатньо дорого, близько 700-800 тисяч доларів. Але це мрія власниці бренду «Екокорн», щоб в нашій країні також зявилось власне виробництво цього екологічного посуд. Я думаю, це напряму залежить від попиту на такий посуд, як тільки він стане масовим, ми зможемо запустити в Україні таких виробників», - зазначила голова ТСК з питань захисту прав інвесторів.