19 лютого 2014
1430

 

Засідання Комітету з питань соціальної політики та праці (вул. Банкова, 6-8, кімн.525).

Порядок денний:  

I. Законопроекти, з  опрацювання яких Комітет визначено головним:

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про державні соціальні стандарти та державні соціальні гарантії" (щодо уточнення термінології Закону) (р.№ 3846, Кабінет Міністрів України).

Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо інформації про склад сім'ї (р.№ 3857, Кабінет Міністрів України).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо надання батькам-вихователям додаткових соціальних гарантій (Кабінет Міністрів України) (р.№ 3864, Кабінет Міністрів України).

II. Законопроекти, з  опрацювання яких Комітет не є головним: 

Проект Закону про внесення змін до деяких законів України (щодо удосконалення управління державними підприємствами та суб'єктами господарювання) (р.№ 3164, н.д.І.Горіна).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про підвищення престижності шахтарської праці" щодо поширення дії на всі категорії шахтарів, зайнятих на підземних роботах повний робочий день (р.№ 2905, н.д.Р.Ілик).

Проект Закону про внесення зміни до статті 1 Закону України "Про підвищення престижності шахтарської праці" щодо працівників калійно-магнієвих копалень (р.№ 3574, н.д.О.Сікора).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про підвищення престижності шахтарської праці" щодо поширення дії Закону на працівників метро-будівельної галузі (р.№ 3819, н.д.П.Симоненко, І.Спіріна).

Проект Закону про деякі питання заборгованості державних підприємств установ виконання покарань Державної кримінально-виконавчої служби України та забезпечення їх стабільного розвитку (р.№ 3838, н.д.А.Ільюк).

Проект Закону про заборону збільшення розміру заробітної плати та інших матеріальних винагород народним депутатам України протягом чинності їхніх повноважень (р.№ 3682, н.д.О.Кайда).

Проект Закону про внесення змін до статті 64 Закону України "Про вищу освіту" (щодо підвищення розміру стипендій) (р.№ 3694, н.д.Л.Гриневич).

 

Вхід за картками акредитації


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування