15 січня 2014
1430

Засідання Комітету з питань соціальної політики та праці (вул. Банкова, 6-8, кімн.525).   

Порядок денний:

I. Законопроекти, з  опрацювання яких Комітет визначено головним:

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування" щодо покращення стану розрахунків державних вугледобувних підприємств з Пенсійним фондом України (р.№ 3488, н.д.А.Гончаров).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про зайнятість населення" стосовно організації громадських робіт на територіях сіл та селищ (р.№ 3644, н.д.В.Королюк).

II. Законопроекти, з  опрацювання яких Комітет не є головним:  

Проект Закону про ратифікацію Угоди між Україною та Державою Ізраїль про соціальне забезпечення (р.№ 0049, Президент України).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про Державний бюджет України на 2013 рік" (щодо забезпечення виплат стипендій Президента України та Кабінету Міністрів України для молодих учених) (р.№ 3315, н.д.В.Журавський).

Проект Закону про ветеранів та ветеранські організації (р.№ 3137, н.д.С.Кальцев). 

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо усунення дискримінації у пенсійному забезпеченні громадян України (р.№ 3223, н.д.О.Мирний та ін.).

Проект Закону про внесення зміни до статті 2 Закону України "Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності" (щодо державного нагляду (контролю) за додержанням законодавства про працю) (р.№ 3513, н.д.Р.Зелик та ін.).

Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків (р,№ 3411-2, Кабінет Міністрів України).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про екстрену медичну допомогу" (щодо забезпечення справедливої оплати праці працівників бригад екстреної медичної допомоги) (р.№ 3500, н.д.С.Соболєв, А.Павловський).

Проект Закону про внесення зміни до Закону України "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту" щодо довічного грошового утримання членам сімей загиблих військовослужбовців) (р.№ 3615, н.д.С.Куніцин та ін.).

Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо посилення соціального захисту дітей та підтримки сімей з дітьми (р.№ 3651, н.д.М.Жук та ін.).

Проект Закону про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення (щодо громадських об'єднань) (р.№ 3661, н.д.В.Пацкан та ін.).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування" щодо встановлення пенсій на рівні прожиткового мінімуму для осіб, які втратити працездатність (р.№ 3581, н.д.Л.Денісова та ін.).

Інше

План роботи Комітету на четверту сесію Верховної Ради України сьомого скликання.

Пропозиції до порядку денного четвертої сесії Верховної Ради України сьомого скликання.

Про виконання плану роботи Комітету  на третю сесію Верховної Ради України сьомого скликання.

Вхід за картками акредитації

 


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування