18 листопада 2013
1400

Виїзне засідання підкомітету з питань законодавчого забезпечення реформування системи охорони здоров'я, медичної освіти та науки та підкомітету з питань законодавчого забезпечення охорони материнства та дитинства, репродуктивного здоров'я Комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров’я.

Порядок денний:

1.          Про стан педіатричної, терапевтичної, акушерсько-гінекологічних служб та загальної лікарської практики – сімейної медицини в процесі формування центрів первинної медичної допомоги та консультаційно-діагностичних центрів в місті Києві.

2.          Про потреби, пропозиції і зміни в фінансуванні системи охорони здоров’я в контексті її реформування на нових організаційно-економічних засадах.

3.          Про участь громадських організацій пацієнтів та профільних медичних асоціацій в реформуванні системи охорони здоров’я в місті Києві.       

До участі у заході запрошені народні депутати України,  представники Міністерства охорони здоров’я та інших міністерств, Національної академії медичних наук України, медичних вищих навчальних закладів та науково-дослідних інститутів, Адміністрації Президента України, громадських та самоврядних організацій; головні фахівці з педіатрії, терапії, акушерства та гінекології, загальної лікарської практики МОЗ, міста Києва та районів столиці; начальники управлінь охорони здоров’я РДА міста Києва; головні лікарі дитячих і дорослих поліклінік, керівники центрів первинної медичної допомоги та консультаційно-діагностичних центрів в місті Києві.

Адреса: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 37-Б (Актова зала міського центру екстреної медичної допомоги).


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування