20 листопада 2013
1500

 

«Круглий стіл» на тему: «Розвиток місцевої демократії та самоорганізація населення. Стан та перспективи» (вул. Садова, 3а, к.416).

Організатор: Комітет Верховної Ради України з питань державного будівництва та місцевого самоврядування.

Захід проходитиме за сприяння та підтримки Програми Ради Європи «Посилення інституційної спроможності органів місцевого самоврядування в Україні», Міжнародної фундації виборчих систем (IFES), Швейцарсько-українського проекту «Підтримка децентралізації в Україні» (DESPRO), Проекту міжнародної технічної допомоги Агентства з міжнародного розвитку США «Україна: Зміцнення політичних процесів».

На засіданні круглого столу планується обговорити питання нормативно-правового регулювання форм безпосередньої демократії на місцях, зокрема, правові засади, організацію та порядок проведення місцевих референдумів, порядок проведення загальних зборів громадян за місцем проживання, місце і роль громадських слухань у забезпеченні ефективного місцевого самоврядування, запровадження інституту місцевої ініціативи та її місце серед форм безпосередньої демократії, удосконалення нормативно-правового регулювання порядку утворення, організації та діяльності органів самоорганізації населення.

Проект програми заходу розміщено у розділі “анонси подій” на сайті Комітету за адресою: http://komsamovr.rada.gov.ua

 

Реєстрація учасників та виступаючих розпочнеться о 14:30.

Додаткова інформація за тел.: 255-32-05, 255-39-25, e-mail: stepanian@rada.gov.ua.

 

Вхід за картками акредитації


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування