09 жовтня 2013
1500

 

Засідання Комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності з наступним порядком денним:

1. Про проект Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо регулювання діяльності капеланів в органах та установах, що належать до сфери управління Державної пенітенціарної служби України)» (реєстр. № 3233), поданий народним депутатом України Мірошниченком Ю.Р.

2. Про проект Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення контролю за безпекою автомобільних перевезень вантажів і відповідальності за порушення правил дорожнього руху» (реєстр. № 3067), поданий Кабінетом Міністрів України.

3. Про проект Закону України «Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо посилення відповідальності за порушення правил рибальства» (реєстр. № 3079), поданий Кабінетом Міністрів України.

4. Про проект Закону України «Про внесення зміни до статті 265 Кримінального кодексу України щодо добровільної здачі радіоактивних матеріалів» (реєстр. № 3081), поданий Кабінетом Міністрів України.

5. Про проект Закону України «Про внесення змін до Кримінального кодексу України (щодо посилення кримінальної відповідальності за катування, завідомо незаконні затримання, привід або арешт та примушення давати показання» (реєстр. № 2266), поданий народними депутатами України Яценюком А.П. та Петренком П.Д.

6. Про проект Закону України  «Про доповнення Кримінального кодексу України статтею 286-1 (керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного сп'яніння або під впливом наркотичних чи психотропних речовин)» (реєстр. № 2310), поданий народним депутатом України Яценком А.В.

7. Про проект Закону України  «Про внесення змін до Кримінального кодексу України (щодо посилення відповідальності за незаконне заволодіння транспортним засобом)» (реєстр. № 2076а), поданий народним депутатом України Яценком А.В.

8. Про проект Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо захисту тварин від жорстокого поводження» (реєстр. № 2651), поданий народним депутатом України Паламарчуком М.П.

9. Про проект Закону України  «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо кримінальної відповідальності за невиплату заробітної плати, стипендії, пенсії та інших установлених законом виплат)» (реєстр. №2180), поданий народним депутатом України Немілостівим В.О.

10. Про проект Закону України «Про внесення змін до статті 8 Кримінально-виконавчого кодексу України (щодо мови звернень та заяв засуджених)» (реєстр. № 2315), поданий народними депутатами України Кошулинським Р.В., Фаріон І.Д., Міщенком А.М.

11. Про проект Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо скасування положень про запровадження здійснення оперативно-розшукової діяльності органами державної митної служби» (реєстр. № 2317), поданий народним депутатом України Москалем Г.Г.

12. Про проект Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо охоронної діяльності)» (реєстр. 2387), поданий народним депутатом України Яценком А.В.

13. Про проект Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення порядку інформування населення про результати роботи органів внутрішніх справ та прокуратури» (реєстр. № 2288), поданий народним депутатом України Онищенком О.Р.

14. Про проект Закону України «Про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо відповідальності за умисне порушення порядку нарахування, обчислення або сплати єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування чи збору на загальнообов'язкове державне пенсійне страхування» (реєстр. № 2074а), поданий народним депутатом України Олійником В.М.

15. Про проект Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо забезпечення безпечної експлуатації сільськогосподарської техніки)» (реєстр. № 2609а), поданий народними депутатами України Івахівим С.П., Єремеєвим І.М. та іншими.

16. Про проект Закону України «Про внесення змін до статті 297 Кримінального кодексу України (щодо відповідальності за осквернення або руйнування пам'ятників, споруджених в пам'ять, тих хто боровся проти нацизму в роки Другої світової війни - радянських воїнів-визволителів, учасників партизанського руху, підпільників, жертв нацистських переслідувань, а також воїнів-інтернаціоналістів та миротворців)» (реєстр. № 2178а), поданий народними депутатами України Симоненком П.М., Алексєєвим І. В.

17. Про проект Закону України «Про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо відповідальності за заперечення чи виправдання злочинів фашизму» (реєстр. № 2179а), поданий народними депутатами України Симоненком П.М., Алексєєвим І. В.

18. Про проект Закону України «Про внесення змін до статті 9 Закону України "Про попереднє ув'язнення" (щодо права осіб, які утримуються у слідчих ізоляторах на короткочасні виїзди у зв'язку із смертю або тяжкою хворобою близького родича, що загрожує життю хворого)» (реєстр. № 2039а), поданий народним депутатом України Фельдманом О.Б.

19. Про проект Закону України «Про внесення змін до статті 255 Кримінального кодексу України щодо посилення покарання організаторів та керівників злочинних організацій» (реєстр. 2293а), поданий народним депутатом України Москалем Г.Г.

20. Про проект Закону України «Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення (щодо встановлення відповідальності за самовільне розміщення тимчасових споруд на території об'єкта благоустрою населеного пункту)» (реєстр. 1134), поданий народним депутатом України Пінчуком А.П.

21. Про проект Закону України «Про внесення змін до Кримінального кодексу України (щодо встановлення відповідальності у виді довічного позбавлення волі за злочини у сфері обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів)» (реєстр. № 2257), поданий народним депутатом України Яценком А.В.

22. Про проект Закону України «Про внесення змін до статті 204 Кримінального кодексу України (щодо відповідальності за незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту міцних спиртних напоїв домашнього вироблення)» (реєстр. № 2652), поданий народним депутатом України Атрошенком В.А.  

23. Про проект Закону України «Про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо вдосконалення порядку призначення покарання та збільшення максимального строку позбавлення волі за сукупністю злочинів до 20 років» (реєстр. №2312а), поданий народним депутатом України Москалем Г.Г.

24. Про проект Закону України «Про внесення змін до Кримінального кодексу України (щодо посилення покарання за умисне вбивство при обтяжуючих обставинах)» (реєстр. №2351а), поданий народним депутатом України Москалем Г.Г.

25. Про проект Закону України «Про внесення змін до деяких законів України (щодо підвищення відповідальності осіб, які утримують домашніх тварин)» (реєстр. №2083а), поданий народним депутатом України               Лабунською А.В.

26. Про проект Закону України «Про внесення змін до Кримінального кодексу України з метою уточнення підстав притягнення до кримінальної відповідальності» (реєстр. №3015), поданий народним депутатом України               Махніцьким О.І.

27. Про проект Закону України «Про внесення змін до Кримінального кодексу України (щодо відповідальності за перешкоджання діяльності народного депутата України та депутата місцевої ради)» (реєстр. №2470), поданий народним депутатом України  Слюз Т.Я.

28. Різне.

 

Адреса: вул. Садова, 3а, каб. 727.

 

Вхід за картками акредитації


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування