08 жовтня 2013
1430

Засідання Комітету з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму з наступним порядком денним:

 1. Проект Закону про організацію та проведення в Україні фінального турніру чемпіонату Європи 2015 року з баскетболу (р. № 3127, КМУ).

2. Проект Закону про внесення зміни до розділу ХХ "Перехідні положення" Податкового кодексу України щодо особливостей оподаткування земельних ділянок, виділених під будівництво об'єктів для підготовки та проведення в Україні фінального турніру чемпіонату Європи 2015 року з баскетболу,(р. № 3124, КМУ).

3. Проект Закону про внесення зміни до пункту 4 розділу ХХІ "Прикінцеві та перехідні положення" Митного кодексу України (щодо тимчасового звільнення від оподаткування ввізним митом під час ввезення на митну територію України товарів для будівництва і оснащення спортивних споруд, що є об'єктами чемпіонату Європи 2015 року з баскетболу), (р. № 3128, КМУ).

4. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення соціального забезпечення дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб із їх числа, (р. № 2017 а, н.д. Я.Федорчук).

5. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про державну допомогу сім'ям з дітьми" (щодо накопичення коштів),
(р. № 2134 а, н.д. М.Жук,  А.Ільюк).

6. Проект Закону про внесення зміни до додатка № 3 до Закону України "Про Державний бюджет України на 2013 рік" щодо перерозподілу видатків (на молодіжні організації) (р. № 3197, н.д. Е. Тедеєв).

 

Адреса: вул. Садова, 3а, кім. 1016.

 

Вхід за картками акредитації


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування