27 вересня 2013
1100

 

Засідання «круглого столу», присвяченого обговоренню результатів трьох досліджень з питань повернення батьків до професійної діяльності після відпустки для догляду за дитиною (вул. Садова, 3-а кім. 620).

Захід ініційований Комітетом з питань європейської інтеграції, парламентським міжфракційним об’єднанням «Рівні можливості», проектом «Знову до роботи…», який реалізується за сприяння Представництва Європейського Союзу в Україні.

Під час заходу учасники матимуть можливість ознайомитися та обговорити результати досліджень, здійснених в рамках проекту «Знову до роботи: реінтеграція матерів і батьків до професійного життя після відпустки по догляду за дитиною».

Результати опитувань свідчать, що постала нагальна необхідність застосування нових підходів у розв’язанні соціальних проблем. Перш за все, йдеться про практичну реалізацію гендерної рівності у правових актах, а також застосування на практиці соціального договору на основі європейських стандартів, що є одним із пріоритетів євроінтеграційної політики України.

У заході візьмуть участь народні депутати України, представники секретаріатів профільних парламентських комітетів, працівники Мінсоцполітики, експерти з питань соціальної політики, представники асоціацій роботодавців, профспілок, громадськості.

Додаткову інформацію можна отримати за телефонами: (044) 238-65-16, (095) 44-034-24 – Степан Тимочко; 255 34 28, 098 048 0704 (Олена Мартиненко, секретар МФО «Рівні можливості»).

Додаткова акредитація за тел. 255-34-28, 098 048 07 04 або електронною поштою Gerashchenko.Iryna@rada.gov.ua.

 

Вхід за картками акредитації


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування