21 лютого 2024
1100

 Комітет Верховної Ради України з питань енергетики та житлово-комунальних послуг проведе чергове засідання у режимі відеоконференції.

 Порядок денний (проект):

 Комітет головний.

1. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо врегулювання повноважень центральних органів виконавчої влади у сфері забезпечення енергетичної ефективності, КМУ, №10393.

2. Проект Закону про внесення змін до Закону України «Про теплопостачання» щодо державного енергетичного нагляду (контролю) у сфері теплопостачання, КМУ, №10403.

Комітет не головний.

3. Проект Постанови про Звернення Верховної Ради України до парламентів та урядів іноземних держав, міжнародних організацій та парламентських асамблей у зв’язку з другою річницею повномасштабного збройного вторгнення російської федерації в Україну та десятою річницею протистояння Українського народу збройній агресії російської федерації, Стефанчук Р.О. та інші (116 співавторів), №11019.

4. Проект Закону про внесення змін до Загальнодержавної програми розвитку мінерально-сировинної бази України на період до 2030 року, КМУ, №6227.

5. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо приведення термінології у відповідність із законодавством у сферах містобудівної діяльності та дорожнього господарства, КМУ, №10182.

Інші питання.

6. Звіт про роботу Комітету за 10-ту сесію (відповідно до ст. 53 Закону України «Про комітети Верховної Ради України»).

7. Щодо кандидатур до складу конкурсної комісії НКРЕКП (відповідно до ст.8 Закону України «Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг»).

8. Інформація Директора ПАТ Укрнафта С.Корецького щодо результатів роботи компанії за 2023 рік.

9. Різне.

 Трансляція засідання: https://www.youtube.com/@EnergyCommittee

 


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування