21 лютого 2024
1400

 

Комітет Верховної Ради України з питань свободи слова проведе чергове засідання у режимі відеоконференції

Порядок денний (проект):

1. Про звернення АТ «Національна суспільна телерадіокомпанія України» щодо страхування журналістів та інших працівників медіа для забезпечення додаткових гарантій захисту журналістів, які працюють у районах ведення воєнних (бойових) дій та/або на тимчасово окупованих територіях України.

2. Про внесення змін до Положення про Громадську Раду при Комітеті Верховної Ради України з питань свободи слова.

3. Про звернення журналіста інформаційного агентства «Журналісти проти корупції» Олександра Жукова щодо неналежного розгляду правоохоронними органами його заяв про перешкоджання журналістській діяльності та подальшого досудового розслідування.

4. Про звернення депутатів Ковельської районної  ради до  Президента України та Верховної Ради України щодо недопущення переслідування представників засобів масової інформації та журналістів.

5. Про звернення Михайла Безщасного від 21.01.2024 р. щодо можливого порушення Національним антикорупційним бюро України вимог Закону України «Про звернення громадян».

6. Про звернення Михайла Безщасного від 05.02.2024 р. щодо можливого порушення Національним антикорупційним бюро України вимог Законів України «Про доступ до публічної інформації», «Про інформацію».

7. Про звернення Михайла Безщасного від 14.02.2024 р. щодо можливого порушення Національним антикорупційним бюро України вимог Закону України «Про звернення громадян».

8. Про ознайомлення з інформаційно-аналітичною довідкою підготовленою аналітичним відділом газети «Повернись на 100%» щодо загальної внутрішньополітичної та соціально-економічної ситуації на тимчасово окупованих територіях Луганської, Донецької, Запорізької та Херсонської областей.

9. Про затвердження заяв та звернень Комітету з питань свободи слова.

10. Різне (інформація про проведення Комітетом з питань свободи слова засідання «круглого столу» на тему: «Журналістські стандарти та професійна етика в умовах війни» 28.02.2024 р.).


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування