29 лютого 2024
1100

Комітет Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів проведе в режимі відеоконференції на платформі ZOOM засідання «круглого столу» на тему: «Реабілітація військовослужбовців та ветеранів в Україні. Сучасний стан, проблеми та виклики» під головуванням Голови підкомітету з питань реабілітації ветеранів Никорак І.П.

У цьому заході візьмуть участь народні депутати України, представники центральних органів виконавчої влади, Національної академії медичних наук України, наукових установ, Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, Пенсійного фонду України, соціальних партнерів, громадських організацій, засобів масової інформації.

Під час заходу планується обговорити проблемні питання, сучасний стан та перспективи розвитку реабілітації військовослужбовців та ветеранів війни в Україні, застосування нових методів та технологій.

Запрошуємо долучитися до заходу представників громадських організацій, засобів масової інформації та наукових установ. Для реєстрації необхідно до 21 лютого 2024 року надіслати на електронну пошту loboda@rada.gov.ua  посаду, ПІБ, телефон та адресу електронної пошти. У разі бажання виступити-потрібно надати тему виступу.

Посилання для підключення до відеоконференції на платформі ZOOM буде надіслано на зазначену при реєстрації електронну адресу.


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування