14 лютого 2024
1100

           Комітет Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів проведе чергове засідання в режимі відеоконференції.

Порядок денний (проект):

Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

Підготовка до другого читання:

1. Проект Закону про внесення змін Кодексу законів про працю України щодо встановлення додаткової підстави розірвання трудового договору з ініціативи роботодавця та деяких інших питань (реєстр. № 7731), друге читання

Попередній розгляд:

2. Щодо доцільності включення до порядку денного сесії проекту Закону про ветеранське підприємництво (реєстр. № 10258, н.д. Тарасенко Т., Третьякова Г. та інші)

3.Щодо доцільності включення до порядку денного сесії проектів законів:

- про внесення змін до Закону України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування» щодо права застрахованих осіб на отримання реабілітаційної допомоги та допомоги по тимчасовій непрацездатності (реєстр. № 5257, н.д. Ляшенко А.)

- про внесення змін до деяких законів України щодо допомоги по тимчасовій непрацездатності внаслідок захворювання або травми, не пов’язаної з нещасним випадком на виробництві (реєстр. № 5257-1, н.д. Мороз В. та інші)

4. Щодо доцільності включення до порядку денного сесії проекту Закону про внесення змін до деяких законів України щодо соціального захисту осіб, які нагороджені орденом «Золота Зірка» та орденом Богдана Хмельницького трьох ступенів (реєстр. № 5601 доопр., н.д. Третьякова Г. та інші)

5. Про перегляд висновку Комітету від 29 березня 2021 року (протокол № 66) щодо проекту Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо забезпечення рівних можливостей у сфері праці (реєстр. № 4174, н.д. Констанкевич І. та інші)

6. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо забезпечення рівних можливостей у сфері праці (реєстр. № 4174, н.д. Констанкевич І. та інші)

7. Про перегляд висновку Комітету від 11 травня 2021 року (протокол № 72) щодо проекту Закону про внесення змін до статті 67 Кодексу законів про працю України щодо узгодження вітчизняного законодавства із законодавством країн членів Європейського Союзу у питанні перенесення робочих днів (реєстр. № 4597, н.д. Третьякова Г. та інші)

8. Проект Закону про внесення змін до статті 67 Кодексу законів про працю України щодо узгодження вітчизняного законодавства із законодавством країн членів Європейського Союзу у питанні перенесення робочих днів (реєстр. № 4597, н.д. Третьякова Г. та інші)

Питання, що розглядаються в порядку контролю

9. Інформація Міністерства економіки України про стан реформування Державної служби зайнятості


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування