27 лютого 2024
1400

Комітет з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування відповідно до Плану роботи Комітету на період одинадцятої сесії Верховної Ради України IХ скликання проведе круглий стіл на тему: «Участь органів місцевого самоврядування у міжнародному територіальному співробітництві в рамках процесу вступу до Європейського Союзу».

Під час проведення круглого столу планується обговорити стан та перспективи розвитку міжнародного територіального співробітництва, участь органів місцевого самоврядування в проектах і програмах міжнародного територіального співробітництва в рамках вступу до Європейського Союзу.

До участі у заході запрошено народних депутатів України, представників органів державної влади, органів місцевого самоврядування та їх провідних асоціацій, вітчизняних і міжнародних організацій, експертів.

Круглий стіл відбудеться у змішаному форматі: наживо (м.Чернівці, Чернівецька область) та у режимі відеоконференції на платформі ZOOM за сприяння та підтримки проекту Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Підвищення ефективності роботи і підзвітності органів місцевого самоврядування» («ГОВЕРЛА»).

Довідки з організаційних питань щодо забезпечення проведення заходу:

тел.: (044) 255-31-46, e-mail: dmytruk@rada.gov.ua


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування